Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok kidobják azt a fiút, aki nem annyira igényli a szexet? 24F
Párkapcsolatban is nagyon jól meg vagyok szex nélkül, valahogy nem vágyom a közösülésre. Nekem elég a szerelem, és hogy velem van. Ha épp nincs velem, az borzasztó rossz.
Nem tudom egy átlag nő ezt mennyire fogadná el, mivel nem tudom mennyire szexmániások úgy általában.
Szia!
Vannak lányoknál is ilyen csekély szexuális étvágyúak, mint Te. HA ilyet fogsz ki,akkor rendben lesz, ha nem olyat, akkor biztosan lapátra tesz...vagy ha idősebb nőt választasz, neki már lehet, h kevesebb is elég..
Válassz idősebb nőt,szerintem.
Nekem egyébként teljesen változó a kedvem hozzá. Mondjuk már 10 éve ismerem a párom, az elején állandóan szexeltünk, most már nehezen viseli, hogy inkább csak azért adok neki, hogy csendben legyen. :)
Én például "szexmániás" vagyok a barátom szerint :D Vele veszítettem el a szüzességem (1 év járás után) és azóta nagyon kívánom Őt. Mindig. A nézésétől is benedvesedek... Nem tehetek róla :( De nem sima szexre vágyom valakivel, hanem szeretkezésre, VELE. Ennek Ő általában örül, de néha vannak vitáink emiatt, mikor neki nincs kedve, és én azt hiszem, ennyire nem vagyok már kívánatos neki több, mint 3 év után. Aztán persze mindig bebizonyosodik, hogy dehogynem vagyok kívánatos, csak épp Ő jobban kívánja az összebújást, közös programokat, a szex neki sem elsődleges, és sokszor van, hogy fáradt hozzá.
Ahogy írtam is, néha van ebből vita, de ez az én önbizalomhiányomból fakad. Egyáltalán nincs gondom vele, hogy Neki nincs annyira igénye, mert nekem sem ez a fontos a kapcsolatunkban, én egyszerűen nem tehetek róla, hogy annyira kívánom mindig Őt. De soha nem szakítanék vele a szex miatt, akkor se hagynám el (és nem csalnám meg), ha le kéne vágnia péniszét és soha többé nem tudnánk szeretkezni! De azért alapvetően a szeretkezés hozzátartozik egy párkapcsolathoz, nem a testi élvezetek miatt, hanem mert a szerelem kifejezésének csodálatos módja. Ha soha nem vágysz erre, akkor ott az érzelmekkel van baj. Ha csak nem naponta 5ször, hanem hetente 1-2szer van kedved, azzal semmi gond nincs :)
Azért az fontos, hogy a lány nőnek, szexinek, kívánatosnak érezhesse magát melletted és ne mindig neki kelljen kezdeményeznie. Hogy érezhesse, hogy egy férfi van mellette.
Amúgy meg ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor úgyis megtaláljátok az arany középutat ;)
20/L
"az fontos, hogy a lány nőnek, szexinek, kívánatosnak érezhesse magát melletted"
Így van, egyetértek, és ez fordítva is igaz: a férfi is "férfibbnak" érzi magát az után, hogy magáévá tette a választott nőt. Szóval a szex testileg-lelkileg egyaránt egy egészséges párkapcsolat szerves része.
Fura, eddig mindig csak olyanokat hallottam, hogy "azoknak a mocsok férfiaknak csak a szex kell", úgy tűnik a valóságban fordított a felállás.
Nem akarok olyan nőt mint én, Isten ments :D
De egyébként sincs senki homlokára írva, hogy heti hányszor akar szexelni, és nem is az első 2-5-10 randi után fog ez kiderülni (nem fogom ezzel indítani az ismerkedést), szóval én úgy látom ez elég reménytelen. Legfeljebb óriási véletlennel sikerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!