Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan h. valaki egyáltalán nem igényli h. legyen társa?

Figyelt kérdés
Szomszédba lakik egy lány.Enyhén fogyatékos,de mindent megért, csak mély a hangja,rövid a haja,semmilyen nőiesség nincs rajta.annó kisegítő iskolába járt,de most anyjával lakik és újságkihordásból élnek(a szülei alkoholisták,de lehet ő is iszik, ezt nem tudom, a bátyja normális,csak meleg).De lány sose jár sehová,csak"dolgozni", meg boltba ha kell valami.Sose láttam h. lennének barátai vagy fiú vagy akár lány akivel együtt lenne,pedig már 25 éves.gondolom ha már egyedül lesz, mármint ha nem lesznek már szülei(már csak anyja él)akkor el tudja tartani magát, hisz így is megélnek valamiből.De vajon nem is akar ismerkedni, h. egyszer férjhez menjen vagy ilyesmi?Ez nekem olyan furcsa. Nem beszélünk,mert a szüleink nincsenek jóban, rosszindulatú az anyja(mérgezte a macskánkat stb.)de a lánnyal is nagyon furi,mert hiába mondtuk neki h.ne a házunk falához dobja a kosárlabdát, ő akkor is azt csinálta, ja meg magában beszél,de az anyja sose szól rá.Szóval nem értem.Ez nekem különös.
2010. jún. 2. 15:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem pusztán fél a visszautasítástól és a megbántástól. Az ilyen embereket sajnos ma ahol tudják, ott rúgják, így nem csoda, ha óvatos... persze, én nem tudhatom, ez csak egy tipp.
2010. jún. 2. 15:10
 2/12 anonim ***** válasza:

Valószínű nincs minden rendben neki odabennt.

Ez nem azt jelenti hogy nem vágy barátokra esetleg barátra.Sőt biztos szeretne, csak a "fogyatékossága" és a nevelés miatt sok lehetősége nincs rá.

2010. jún. 2. 15:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Itt még a fogyatékosság is lehet ok, de mondok jobbat:

Szomszéd utcában a volt történelem tanárnőm (~30/N) KIJELENTETTE, hogy nem kell neki pasi. Soha nem is láttam még pasival, pedig nagyon sokszor megy el előttünk!! Mindez annak ellenére, hogy nagyon jóságos, és nagyon csinos, illetve nőiesen is öltözik. Nála is CSAK A MUNKA! Nem értem, mi lesz ha a szülei meghalnak...

(jut eszembe mekkora pofont kaptam én tőle általánosban, néhány másodperc mire újra kitisztult előttem a kép :D)

2010. jún. 2. 15:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha a más fogyatékossága mellett autista is egy bizonyos mértékben, akkor egyáltalán nincs szüksége kapcsolatokra, a saját világában jól elvan.Zavarja is, ha ebbe a világba be akarnak törni.Fejleszthető, ha a szülők egyáltalán foglalkoznak vele.
2010. jún. 2. 15:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Szóval kérdező, te meg akarod kefélni?
2010. jún. 2. 15:31
 6/12 A kérdező kommentje:
szerintem nem autista,bár biztos attól ilyen mert vagy későn szülte az anyja vagy már akkor ivott.Amúgy mondom értelmes, bár kisegítő suli miatt nem is igazán keres értelmes munkát.De egyedül csinál mindent,csak annyi h. ahhoz képest h. lány,semmi nőiesség nincs benne.Az arca is olyan mint egy hétköznapi embernek, ha nem szólal meg nem látszik rajta h. van valami baja.csak azért is furcsa mert a bátyjának van párja(igaz fiú) és rendes családban nőtt fől(már ha az alkoholizmust nevezhetjük annak),szóval apa-anya volt és nem csonka család.
2010. jún. 2. 15:50
 7/12 A kérdező kommentje:
ja és amúgy nem akarom megdugni én is lány vagyok és a fiúkat szeretem és van is párom,csak így eszembe jutott,mert én tuti nem bírnám ki h. ne legyen mellettem valaki aki szeret és kényeztet akivel egyszer családot alapíthatok.
2010. jún. 2. 15:51
 8/12 anonim ***** válasza:

én valamivel szerencsésebb környezetben születtem, nem vagyok autista, nem beszélek magamban és normális szociális kapcsolatokat ápolok, de nekem sem jutott még eszembe soha ismerkedni és partnert keresni. sem szellemileg, sem fizikailag semmi igényét nem érzem.

nyilván abnormális, de létezik ilyen.

21/L

2010. jún. 2. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Előző, ezt nehezen hiszem el, hogy nem vágsz egy pasira akivel szeretnétek egymást!??
2010. jún. 2. 16:04
 10/12 anonim ***** válasza:

15:59 visszatér.

aszexuális vagyok. de érzelmileg sincs szükségem partnerre.

nem tudom, miért van, semmi gyermekkori trauma vagy szörnyű pszichikai torzulás, alapból degeneráltnak születtem :)

2010. jún. 2. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!