Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan h. valaki egyáltalán nem igényli h. legyen társa?

Figyelt kérdés
Szomszédba lakik egy lány.Enyhén fogyatékos,de mindent megért, csak mély a hangja,rövid a haja,semmilyen nőiesség nincs rajta.annó kisegítő iskolába járt,de most anyjával lakik és újságkihordásból élnek(a szülei alkoholisták,de lehet ő is iszik, ezt nem tudom, a bátyja normális,csak meleg).De lány sose jár sehová,csak"dolgozni", meg boltba ha kell valami.Sose láttam h. lennének barátai vagy fiú vagy akár lány akivel együtt lenne,pedig már 25 éves.gondolom ha már egyedül lesz, mármint ha nem lesznek már szülei(már csak anyja él)akkor el tudja tartani magát, hisz így is megélnek valamiből.De vajon nem is akar ismerkedni, h. egyszer férjhez menjen vagy ilyesmi?Ez nekem olyan furcsa. Nem beszélünk,mert a szüleink nincsenek jóban, rosszindulatú az anyja(mérgezte a macskánkat stb.)de a lánnyal is nagyon furi,mert hiába mondtuk neki h.ne a házunk falához dobja a kosárlabdát, ő akkor is azt csinálta, ja meg magában beszél,de az anyja sose szól rá.Szóval nem értem.Ez nekem különös.
2010. jún. 2. 15:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
mondjuk ha valaki nem ígényli akkor legalább nem szenved hiányt ha nincsen.Én biztos megörülnék ha hosszabb távon nem lenne senki mellettem.Bár én az alvással is így vagyok.születésem óta mindig egy szobában aludtam valakivel, még kicsi koromban sem tudtam úgy elaludni ha valaki nem volt ott mellettem, azután amikor külön szobám lett, még akkor is sokszor átmentem tesomhoz h. együtt aludjunk(pedig magát a horkolást és egyéb zajokat nem bírok :-),aztán ő elköltözött,de szerencsére addigra már felnőttem és az épp aktuális párom alszik velem :-)néha elmegy egydűl az alvás,de hosszú távon nem bírom, ha napokig egyedül alszom,akkor nem is tudok aludni vagy többször rosszakat álmodom,mint ha aludna velem valaki. (úgy látszik velem is van vmi nem normális) :-)
2010. jún. 2. 17:21
 12/12 anonim ***** válasza:
persze h létezhet. én teljesen normális vagyok, szellemileg és testileg is(legalábbis annak tartom magam), mégse akarok senkit. egyedül jobb
2010. szept. 27. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!