Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezhet, hogy az ember 2 külön személyben találja meg a testi és a lelki párját? Ha igen, melyik lehet a tartósabb?
minden létezhet amit el tudsz képzelni...
nem tudom melyik tartósabb, helyzetfüggő.
Reggel eszembe jutott megint a kérdésed és most másra jutottam:D
Szerelemnek ugye azt hívjuk, mikor 2 ember testileg és lelkileg egymásra talál nem külön(én csak olyan embert tudok a páromnak tekinteni, akit szeretek). Tehát sztem te még nem találtad meg az igazi párod, szóval megcáfolom önmagam, nem létezik! Ne add fel, mert nagyon jó, ha megtalálod a párod, aki egyben testi és lelki társad:)
szerintem erről nem lehet ilyen felszínesen belemenni.
a test és a lélek ilyen értelemben nem választható el. nyilván olyat kell találni, akibe megtaláljuk a másik felünket és ki is tud elégíteni fizikailag. bár ez megint más téma, hogy mit jelent a lelki kielégülés, a lelki társ, szerintem ehhez hatalmas tapasztalat kell, hogy belelássuk egy másik emberbe, hatalmas önismeret kell, hogy megtudjuk különböztetni az illúziót a valóstól, hogy mit látunk, mit képzelünk bele egy emberbe, mennyire különböztetjük meg a külsőt a belsejétől és az adott embernek is mennyire tükrözi a belsejét a külső és így lehetne sorolsi... meg én úgy vagyok ezzel, hogy érzelmek nélkül sokkal másabb az orgazmus. más testi kielégülés szexelni és szeretkezni.
ha pedig létezik is ez a dolog, nem lehet megmondani ennyi alapján, hogy melyik lehet a tartósabb, mert megint csak ezeregy dolog közrejátszik ebben.
Te is most relativizáltad a kérdést, holott ez sokkal egyszerűbb és átláthatóbb dolog.
Tény, hogy korunk fiatal nője külön találja meg a testi és a lelki társát. Ez minden szenvedésének a forrása. Van egy, akivel a testét ápoltatja, és van egy, akivel a lelkét. A szexuálisan vonzó pasik aránya olyan alacsony, hogy a csajok hajlandóak osztozni egy jó pasin. Emiatt van annyi szexkapcsolat, és annyi single férfi.
Ez 2011 óta mit sem változott.
6os vagyok.
hirtelen egy pèldát se tudok mondani az egész(!) ismerettségi körömből ilyenre.
plusz szerintem megint csak nem létezik ilyen, hogy a fiatal leányok csak az objektívan szexi és jóképű pasikkal szexelnének. vonzódni testileg ezerféleképpen lehet, mindannyian különbözünk. míg más téged csúnyának, a másik vonzónak tart, de a kettő párhuzama se kizárható (feromonok). de valakibe szimplán beleszerethetsz (ezúton elkezdesz vonzódni hozzá szexuálisan is) a kisugárzásából adódóan vagy játszhat veled a saját elméd is, mint a szerelem első látásra memóriatrükkjénél - mert tudományosan ez a jelensèg ennyi.
lehetetlen ezekről a dolgokról mechanizmusként beszélni vagy úgy mintha kőbe lenne vésve mert nagyon egyénfüggő amibe ezer dolog játszik közre márpedig a pszichológia önmagában is összetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!