Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex nélkül fent lehet tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül fent lehet tartani egy kapcsolatot? Mi van akkor, ha az egyik fél igényli, a másik nem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
10 éve élek párkapcsolatban, 4 éve nins semmi szex! 40 éves nő vagyok, és számomra ez már kibírhatatlan! Csinos, szép nőnek tartanak, pozitív visszajelzéseket is kapok férfiaktól. Számomra nagyon hiányzik a testi szerelem. Most már teljesen kivagyok, nap mint nap sírógörcsöt kapok! Nagyon várom ölelésre, csókra, simogatásra, egyszóval a szexre! Nem bírom!
2009. aug. 6. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
jujj d e ismerös.szar ügy sajnos .én tudom.keress valakit magadnak.
2009. aug. 6. 23:05
 2/8 anonim válasza:
92%
Talán beszéld meg vele, hogy neked ez kell és szeretnéd ha néha törődne veled is egy kicsit. Ha a szép szóra nem hallgat, akkor még meg is fenyegetheted, hogy akkor majd megteszi más...
2009. aug. 6. 23:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem múlik el hét, hogy ne beszéljek a párommal a szexről, a vágyaimról. Elengedi a füle mellett. Szinte már könyörgök, hogy legyen valami. Lezárja a témát azzal, hogy "ne kezd már megint!" Azt tudom, hogy nincs senkije.
2009. aug. 6. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Hány éves a párod? ha 10-15 évvel idősebb nálad, akkor elképzelhető, hogy már nem úgy működik a kukker mint kellene és ezért hárítja mindig a témát. Ez volt az első ami eszembe jutott... De igazából 10 éve tartó házasságban ezt meg kellene tudni beszélni a másikkal.

Viszont ha ennyire nem érdekli hogy szenvedsz, és úgy látod nem érdekled szexuálisan, akkor tényleg keress valakit. Teljesen természetes, hogy ilyen igényeid vannak, és szomorú, hogy ő évek óta nem hajlandó semmi ilyesmire. Te így tönkremész...

2009. aug. 6. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, én veszekedtem egy jó adagot a feleségemmel mert már 5 napja nem volt semmi... 4 év felfoghatatlan lenne
2009. aug. 7. 02:16
 6/8 A kérdező kommentje:

A párom 44 éves. Szerintem a legszebb férfikor! Lenne! Nem tudom vele megbeszélni, lehetetlen!

Már megint sírhatnékom van! Annyira hiányzik a szex!

2009. aug. 7. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Menjetek el párterápiára, szexuálpszichológushoz. Az segít felderíteni a rejtett okokat.

Amúgy a szextről elég el lehet szokni. Sajnos a párommal mi is elszoktunk. Ő nem kívánta, most már én se őt, pedig csak 1,5 éve vagyunk együtt.

2009. aug. 7. 10:49
 8/8 anonim válasza:
Ki kell lépni abból a kapcsolatból,vagy szerezz be egy szeretőt. Én pasiként voltam igy. A feleségem szülés után nem igényelte a szexet. ez egy idő után kihatott a kapcsolatunkra is .Ennek ellenére nem léptem félre.A mai napig sajnálom az elvesztegetett sok szexnélküli évet. 41F
2011. jan. 23. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!