Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szex elrontja a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex elrontja a kapcsolatot szerintetek is?

Figyelt kérdés

kifinet <pont> hu oldalon találhattok a témával kapcsolatban cikkeket.

Volt már párkapcsolatom és utólag rájöttem, mindegyik fellángolás volt, nem igazi szerelem.

Most úgy érzem igazán szerelmes vagyok életemben először. Úgy érzem nem kéne a szexszel elrontani a kapcsolatot.

Ha már egyszer lefeküdtetek akkor azután mindig le fogtok feküdni és a szex igazán jó program tud lenni az unalmas napokon az eredmény egy szexkapcsolat, aminek az alapját a szex tartja össze.

Mit gondoltok erről és mit szólnátok, ha így elétek állna a párotok?

Jó az, ha minden gondolatot megoszt veletek?

2010. dec. 8. 17:50
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
75%
Nem örülnék, hogyha a jövőbeli barátnőm is így gondolkozna mint te.
2010. dec. 8. 17:51
 2/40 anonim ***** válasza:
79%
Van benne valami!
2010. dec. 8. 17:52
 3/40 A kérdező kommentje:
mit gondoltok miért van annyi szakítás, és válás? mert az emberek nem az eszükkel gondolkoznak, csak mindig könnyebb elhinni, hogy szerelmes vagyok, hogy van aki szeret közben csak ez a legegyszerűbb módja, hogy valakit le tudj fektetni és legyen valaki aki lefektet.
2010. dec. 8. 17:55
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Az jó,ha minden gondolatot megoszt,viszont,igen egyetértek veled,ha valaki csak unalomból,megszokàsból szexel igen is elronthat mindent egy kapcsolatban,egyszerûen nincs mélyérzés valaki irànt a sex sem ér semmit,csak egy ideig-óràig.
2010. dec. 8. 17:55
 5/40 anonim ***** válasza:
68%

módosítanék. a rossz szex tud elrontani kapcsolatokat.

a jó szex szerintem nem...

az igaz hogy sokszor szerelmnek hisszük a nemi vágyat, de az nem ront el semmit, hiszen nincs szerelem csak összekeverjük.

csúnya pasis gondolkodásom van erről nő létemre, szerintem a jó szex egy jó kapcsoalt egyik alappillére, anélkül nem működik...

ha ilyennel állna elő apárom... szégyen nem szégyen, először persze megprobálnám elcsábítani, de hosszútávon nem bírnám.

2010. dec. 8. 17:56
 6/40 A kérdező kommentje:

és miért a külsőségek alapján ítéljük meg a másik nemet. Sokkal könnyebb felhívni magunkra a figyelmet, ha kitesszük amink van. az egész való élet a szexről szól és annak a szabadosságáról...

Nincs már értéke semminek így hogy lehet családokat alapítani és értékrenddel felnevelni a következő generációkat?

CSak nézzetek körbe, hogy a most kikerülő emós korosztály közül hány normális jövendőbeli emberke van?!!!!

2010. dec. 8. 17:58
 7/40 anonim ***** válasza:
72%
Butaság. A szexkapcsolatot nem az szüli, hogy két összeillő ember lefekszik, hanem az, hogy másra eleve nem tartjátok elég jónak a másikat. Ha valaki megismer, és azt gondolja, hogy csak arra vagyok jó, éheztethetem húsz évig, akkor sem fogja megbecsülni a belső értékeimet.
2010. dec. 8. 17:58
 8/40 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek muszaj kiraknia mindent!Aki feltünõ viszketegségben szenved,az kirak mindent!A médiat meg nem kell követni a nagy celebekkel együtt.
2010. dec. 8. 18:02
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Minket csak jobban összehozott a szex,bensőségesebb lett a viszonyunk és még 3 év után,mindennapi szexelés mellett sem ment tönkre a kapcsolatunk. Szóval szerintem nincs köze hozzá, max a rosszul működő szex vezet szakításhoz/váláshoz,de egy a jó szex egy jó kapcsolat velejárója.
2010. dec. 8. 18:03
 10/40 anonim ***** válasza:
Na én erre felpezsdültem. Holnap kíváncsiságból előadom a páromnak, hogy nincs szex! :P
2010. dec. 8. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!