Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szex elrontja a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex elrontja a kapcsolatot szerintetek is?

Figyelt kérdés

kifinet <pont> hu oldalon találhattok a témával kapcsolatban cikkeket.

Volt már párkapcsolatom és utólag rájöttem, mindegyik fellángolás volt, nem igazi szerelem.

Most úgy érzem igazán szerelmes vagyok életemben először. Úgy érzem nem kéne a szexszel elrontani a kapcsolatot.

Ha már egyszer lefeküdtetek akkor azután mindig le fogtok feküdni és a szex igazán jó program tud lenni az unalmas napokon az eredmény egy szexkapcsolat, aminek az alapját a szex tartja össze.

Mit gondoltok erről és mit szólnátok, ha így elétek állna a párotok?

Jó az, ha minden gondolatot megoszt veletek?

2010. dec. 8. 17:50
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
de egy idő után mivel tudod életben tartani a párkapcsolatot? ha már az első hónapokban lefekszel, kipróbáljátok egymást minden hogyan még jó, hogy rád un a férfi, mellesleg tényleg, hány emberrel fekszetek le, amíg az "igazit" keresitek?!
2010. dec. 8. 18:06
 12/40 anonim ***** válasza:
45%

Te nagyon okos lány vagy! Nagyon sok dologban igazad van amit írtál.

Ritka az ilyen remek észrevétel ezen a lapon.

Nagyon rossz amikor a kapcsolat ismerkedős éveiben a sex tart mindent össze (később sem). Ilyen kapcsolatban a vége már az, hogy nem is beszélgettek, hanem marad a megszokás és a szex....

Hány éves vagy?

2010. dec. 8. 18:07
 13/40 A kérdező kommentje:
huszon felül vagyok, legyen elég ennyi. De köszönök minden hozzászólást független attól, hogy negatív vagy pozitív!
2010. dec. 8. 18:08
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem rontja el a kapcsolatot a szex. A fő gond inkább az, hogy sokan összetévesztik a vágyat és a szerelmet. Csak vágynak a másikra, a szexre vele, nem pedig szerelmesek belé, de ezt nem tudják és azt hiszik szeretik egymást.
2010. dec. 8. 18:11
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled kérdező. Sok mindent én is így gondolok.
2010. dec. 8. 18:16
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

hát én nagyon nem osztom a véleményed. mivel 2 ember együtt nem kizárólag szexelni tud, és szexelni sem csak egyféleképpen lehet, így miért unna rá egyik a másikra egy év alatt? mással is fel lehet dobni egy kapcsolatot nem csak a szexxel. mellesleg ha 2 ember tényleg szereti egymást akkor nem unja meg a szexet sem a párjával.

nah meg nézzük a másik oldaláról a dolgot. összejön 2 ember akkor minek várjanak vele ha mind2 elég érett és szeretik egymást? tény hogy nem jó ha CSAK a szex tartja össze a kapcsolatot, de a szex is egy fontos alappillére egy kapcsolatnak.

szexkapcsolattá meg nem attól fog romlani egy kapcsolat hogy sokat szexelnek, hanem ha a többi része a kapcsolatnak már nem működik.

2010. dec. 8. 18:19
 17/40 anonim ***** válasza:
0%
Na, még egy hülye, ha nem akarsz szexelni ne tedd. Kit érdekel? De elég hülye vagy, ha azt hiszed hogy a szex elrontja a kapcsolatokat. Azért mert a te szerszámod kicsi, vagy nem tudod használni, és a nő megun, ne általánosíts.
2010. dec. 8. 18:21
 18/40 A kérdező kommentje:
kedves utolsó hozzászóló, nem tudom a kérdést kinek címezted, de nincs szerszámom, mert nő vagyok....
2010. dec. 8. 18:25
 19/40 A kérdező kommentje:
és a férfiak: miért jobb kipróbálni egy nőt, a "pénztárhoz való érkezés előtt"?
2010. dec. 8. 18:31
 20/40 A kérdező kommentje:
és ne a pénztártól való távozás után nincs reklamációval gyertek, mert komolyan kérdeztem!
2010. dec. 8. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!