Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex elrontja a kapcsolatot szerintetek is?
kifinet <pont> hu oldalon találhattok a témával kapcsolatban cikkeket.
Volt már párkapcsolatom és utólag rájöttem, mindegyik fellángolás volt, nem igazi szerelem.
Most úgy érzem igazán szerelmes vagyok életemben először. Úgy érzem nem kéne a szexszel elrontani a kapcsolatot.
Ha már egyszer lefeküdtetek akkor azután mindig le fogtok feküdni és a szex igazán jó program tud lenni az unalmas napokon az eredmény egy szexkapcsolat, aminek az alapját a szex tartja össze.
Mit gondoltok erről és mit szólnátok, ha így elétek állna a párotok?
Jó az, ha minden gondolatot megoszt veletek?
Te nagyon okos lány vagy! Nagyon sok dologban igazad van amit írtál.
Ritka az ilyen remek észrevétel ezen a lapon.
Nagyon rossz amikor a kapcsolat ismerkedős éveiben a sex tart mindent össze (később sem). Ilyen kapcsolatban a vége már az, hogy nem is beszélgettek, hanem marad a megszokás és a szex....
Hány éves vagy?
hát én nagyon nem osztom a véleményed. mivel 2 ember együtt nem kizárólag szexelni tud, és szexelni sem csak egyféleképpen lehet, így miért unna rá egyik a másikra egy év alatt? mással is fel lehet dobni egy kapcsolatot nem csak a szexxel. mellesleg ha 2 ember tényleg szereti egymást akkor nem unja meg a szexet sem a párjával.
nah meg nézzük a másik oldaláról a dolgot. összejön 2 ember akkor minek várjanak vele ha mind2 elég érett és szeretik egymást? tény hogy nem jó ha CSAK a szex tartja össze a kapcsolatot, de a szex is egy fontos alappillére egy kapcsolatnak.
szexkapcsolattá meg nem attól fog romlani egy kapcsolat hogy sokat szexelnek, hanem ha a többi része a kapcsolatnak már nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!