Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül meddig lehet fentartani egy kapcsolatot?
A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt,minden szép és jó lenne,de sajnos kamasz,tini korában megerőszakolta egy rohadt szemétláda,a szexuállis életünkre rányomta a bélyeget,vagyis ez mostanában jött elő nála ismét!Már lassan 7 hónapja nem szeretkeztünk és én nem bírom idegekkel.Én teljessen megértem hogy ez milyen egy nőnek,de 2 évig ebből nem volt semmi gond,mondhatom azt hogy nagyon jó volt köztünk a szex,de 7 hónapja rájött az undór,mármint nem tőlem,hanem ezek a régi dolgok elő jöttek!Régen elment pszichologushoz és azt mondta hogy ott kibezélt magából mindent és elég sokat sportolt is ahol levezette a feszültségeit és a dühét!Nem tudom mit csináljak már,mert egyszerüen kezdek befordulni és depresszios lenni,nem érzem magam férfinek,magas a vérnyomásom,feszült vagyok!Türelmes ember vagyok és eddig is az voltam,de most már kezd el szakadni a cérna!Már nem tudom mit csináljak,megcsalni sem szeretném,de 27 éves vagyok fiatal és nélkülöznöm kell a szexet,most valoszinü úgy jön le hogy milyen önző vagyok,de aki 7-8 hónapig nem panaszkodik azért mert nincs szex,az elég megértő és türelmes,de már nem birom!Te mit csinálnál?
Kort és nemet is írjatok légyszi!
Sajnos az a megerőszakolás egy életre is nyomot hagyhat. Ezek szerint még mindig rászorulna a társad a pszichológusra. Beszéld rá. Addig is petting, meg ilyesmi talán mehet. Nagyon kíméletesen, óvatosan közelíts. Nehéz tudom. Sok sikert!
24/L
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:54
Lehet hogy igazad van,de azért ez nem olyan egyszerü szerintem...
De persze ez nem azt jelenti hogy nincs igazad,de én azt sem tartom kizártnak hogy ez akármikor elő jöhet egy olyanon akivel ez megtörtént!
Ez valóban érdekes, hogy 2 évig rendben volt minden, és most jött rá...
Biztos nehéz neki, és sajnálom is, de erre nem hiszem, hogy ez lehet a magyarázat. Akkor az elmúlt 2 évben nem lett volna minden okés.
Utolsó, hogy te mekkora hülye vagy... Nem értheted meg azt, amit ez a lány érez, és ezért legyél nagyon hálás!
Kérdező: Én is a pszichológust javasolnám, újra.
Ez valóban érdekes, hogy 2 évig rendben volt minden, és most jött rá...
Biztos nehéz neki, és sajnálom is, de erre nem hiszem, hogy ez lehet a magyarázat. Akkor az elmúlt 2 évben nem lett volna minden okés.
Néha akkor is elő jöttek belőle dolgok,nem sokszor,párszor történt hogy megálljt parancsolt,de akkor is csak az elején történt talán 2-szer vagy 2-szor!
Persze az sem kizárt hogy nem szeret,de azért nem olyan egyszerü ez egy olyan embernek akivel ez történt,ezt soha nem lehet elfelejteni és ez független attól hogy mennyi idős volt akkor és mennyi idős most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!