Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex nélkül meddig lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül meddig lehet fentartani egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt,minden szép és jó lenne,de sajnos kamasz,tini korában megerőszakolta egy rohadt szemétláda,a szexuállis életünkre rányomta a bélyeget,vagyis ez mostanában jött elő nála ismét!Már lassan 7 hónapja nem szeretkeztünk és én nem bírom idegekkel.Én teljessen megértem hogy ez milyen egy nőnek,de 2 évig ebből nem volt semmi gond,mondhatom azt hogy nagyon jó volt köztünk a szex,de 7 hónapja rájött az undór,mármint nem tőlem,hanem ezek a régi dolgok elő jöttek!Régen elment pszichologushoz és azt mondta hogy ott kibezélt magából mindent és elég sokat sportolt is ahol levezette a feszültségeit és a dühét!Nem tudom mit csináljak már,mert egyszerüen kezdek befordulni és depresszios lenni,nem érzem magam férfinek,magas a vérnyomásom,feszült vagyok!Türelmes ember vagyok és eddig is az voltam,de most már kezd el szakadni a cérna!Már nem tudom mit csináljak,megcsalni sem szeretném,de 27 éves vagyok fiatal és nélkülöznöm kell a szexet,most valoszinü úgy jön le hogy milyen önző vagyok,de aki 7-8 hónapig nem panaszkodik azért mert nincs szex,az elég megértő és türelmes,de már nem birom!Te mit csinálnál?

Kort és nemet is írjatok légyszi!

2011. márc. 23. 10:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakivel ekkora szörnyűség történik,az olyan trauma,ami egész életére kihat,és bizony megesik,hogy időszakosan előjön nála,egy darabig meg minden rendben.

Nem tartalak önzőnek,de te felvállaltad ezt a kapcsolatot,nyilván mert nagyon szereted.Próbálj egyszer alkalmat teremteni,leülni vele beszélgetni,mondd el neki,amit most nekünk,menjetek együtt a szakemberhez,és ha végképp nincs más út,váljatok szét.

Sajnos ez a dolog megmérgezheti az egész közös életeteket.

2011. márc. 23. 11:17
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Vegre valaki leirta a lenyeget. Igen te hoztad ki belole. Egyikotok sem tehet rola.

Ajanlom hogy ketten mennyetek el egy szexualpszichologushoz.

2011. márc. 23. 11:19
 13/36 anonim ***** válasza:
20%
Ilyen nincs, hogy ő hozta ki belőle, főleg 2 év után...Nem akar már lefeküdni vele a csaj aztán van egy jó indoka, hogy miért nem. Valószínűleg már szakítani akarna, csak nem mer vagy nem tud rá okot mondani...ennyi
2011. márc. 23. 11:22
 14/36 anonim ***** válasza:
63%

Nézd... a barátnőd nem tehet arról, hogy megerőszakolták, DE te nem vagy köteles éveket (egy életet) lehúzni egy szexmentes kapcsolatban, és ezt ő sem várhatja el tőled, ha szeret.

Ismét pszichológushoz/szexuálpszichológushoz kell fordulnia, miattad és maga miatt is - ha nem teszi (=nem tesz meg mindent, hogy változzon a helyzet), az az ő baja, ha nem is akar segíteni a problémán, akkor nem várhatja el, hogy vele maradj.

Te nem vagy boldog ebben a kapcsolatban. Ha én szeretnék valakit, nem akarnám, hogy miattam vergődjön és boldogtalan legyen - elengedném, hogy mással boldogabb legyen, ha már velem nem az. Ha ezt nem tenném meg, azt jelentené, hogy nem szeretem, akkor meg mindek is maradna velem.

Te már eléggé türelmes voltál, most neki kell tenni. Állítsd választás elé, vagy segítséget kér, vagy elhagyod. Ha normális életet és párkapcsolatot akarsz, nincs más választásod. Vagy tűröd tovább a helyzetet, de akkor ne panaszkodj.

Szerintem nagy baj, hogy 8 hónapja türelmes vagy, a barátnőd megszokta és VISSZAÉL vele.

Szeretném hangsúlyozni, hogy nagy tragédia, ami történt, nem akarom elbagatellizálni. A problémát abban látom, hogy a lány nem is AKAR változtatni, ez pedig baj.

2011. márc. 23. 11:27
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
Ja és csaj elég gyökér, hogy képes nézni hogy szenvedsz emiatt már 7 hónapja, már csak emiatt is elgondolkodnék a szakításon de rohadt gyorsan
2011. márc. 23. 11:30
 16/36 anonim ***** válasza:

11:22

Pedig hidd el, hogy van ilyen... Hónapok, évek, vagy tökmindegy... Vannak olyan helyzetek, amik után bevillannak a rossz emlékek. Sajnos tapasztalat.

11:09 voltam

2011. márc. 23. 11:32
 17/36 anonim ***** válasza:
Pedig 10:54-nek valószínűleg igaza van, már nem szeret, nem kíván annyira, mint korábban, és ez egy nagyon jó indok, hogy miért ne szexeljetek. Tegyük hozzá: azt nem mondom, hogy ez nála tudatos. Az ember képes bemesélni magának mindenfélét.
2011. márc. 23. 12:00
 18/36 anonim ***** válasza:
csak az első sorokat olvastam, de én párterápiát javaslok. Menjetek el együtt egy dokihoz. Meg kell értened szegény lányt, de neki el kell felejtenie vagy legalább tartósan háttérbe szorítania a múltat.
2011. márc. 23. 12:04
 19/36 anonim ***** válasza:
93%

Velem nem történt ilyen szörnyűség, remélem nem is fog.

De barátom 9 hónapig várt rám a szexel. Nem nyafogott, hogy nem bírja, hogy nagyon akar, stb. stb. Mikor én kezdeményeztem akkor is azt, mondta, hogy inkább nem. Mikor megtörtént az első 5-6 alkalom után ő is ugyanúgy viselkedett és nézett rám, mint a volt barátom(ő erőszakos volt és nem törődött senkivel és semmivel), én is leállítottam, hogy nem én ezt nem akarom és tűnj innen. De nem megerőszakolt, csak durva volt. 2-3hétig nem érhetett hozzám, pedig láttam rajta, hogy nagyon akar. És visszatérve a problémádhoz. Igen lehet ilyen, hogy 2 évig nem volt semmi gond és most hirtelen lett. Próbálj meg felé óvatosan közeledni, ha nem megy akkor menjetek el valahova, de ne adjátok fel egy ilyenért a kapcsolatotokat.

2011. márc. 23. 12:35
 20/36 anonim ***** válasza:
83%

Akkor had világositsam fel azokat akik soha nem éltek át ilyet és csak vagdalóznak a szavakkal. Velem ez már megtörtént csakhogy én még gyerek voltam, egy 5 éves kislány, aki azt sem tudta mit jelent a sex. A szomszédaink szinte csak fiúk voltak, rendeztek egy bicaj verszenyt, amit persze egyedüli kislányként én "nyerhettem" meg és tudjátok mi volt a nyeremény? Hát az, hogy bekötötték a szemem, elvittek a búzatábla közé épitett rejtekhelyre, letépték a bugyimat és fadarabokat kezdtek dugdosni a nemiszervembe, a fenekembe, majd jött a többi fiú is és egyenként átmentek rajtam. Majd amikor a csősz meglátta a történteket, el tudtam szaladni haza. A szüleimnek bőgve meséltem el, hogy mi történ és utána úgy megvertek, hogy hetekig nem mertem kimenni az utcára. A fiúk szülei meg letagadták az egészet, mondván, hogy a kislányok úgysem mondanak igazat. Ez a nem éppen kellemes élmény egy életra rényomta az életemre és a kapcsolataimra is a bélyeget. Soha senki nem segitett abban, hogy fel tudjam dolgozni, egyedül kellett végigcsinálnom. 15 évembe telt, mire feldolgoztam és szexuálisan közeledni engedtem magamhoz az első barátomat. Most hogy 26 éves vagyok, már bátrabban merek róla beszélni. Úgyhogy nekem senki ne mondja azt, hogy tudja vagy átérzi a helyzetemet vagy ahozzám hasolnló lányok helyzetét.

Én a helyedbe behúznám fülem-farkam és nem nyavajognék. Vagy ha enyire szexelhetnéked van, akkor hagyd ott nyugodtan a barátnődet, akinek mellesleg segitségre és támogatásra lenne szüksége és engedj szabadjára sz ösztöneidet. Gratulálok szép személyiséged van!

2011. márc. 23. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!