Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex nélkül meddig lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül meddig lehet fentartani egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt,minden szép és jó lenne,de sajnos kamasz,tini korában megerőszakolta egy rohadt szemétláda,a szexuállis életünkre rányomta a bélyeget,vagyis ez mostanában jött elő nála ismét!Már lassan 7 hónapja nem szeretkeztünk és én nem bírom idegekkel.Én teljessen megértem hogy ez milyen egy nőnek,de 2 évig ebből nem volt semmi gond,mondhatom azt hogy nagyon jó volt köztünk a szex,de 7 hónapja rájött az undór,mármint nem tőlem,hanem ezek a régi dolgok elő jöttek!Régen elment pszichologushoz és azt mondta hogy ott kibezélt magából mindent és elég sokat sportolt is ahol levezette a feszültségeit és a dühét!Nem tudom mit csináljak már,mert egyszerüen kezdek befordulni és depresszios lenni,nem érzem magam férfinek,magas a vérnyomásom,feszült vagyok!Türelmes ember vagyok és eddig is az voltam,de most már kezd el szakadni a cérna!Már nem tudom mit csináljak,megcsalni sem szeretném,de 27 éves vagyok fiatal és nélkülöznöm kell a szexet,most valoszinü úgy jön le hogy milyen önző vagyok,de aki 7-8 hónapig nem panaszkodik azért mert nincs szex,az elég megértő és türelmes,de már nem birom!Te mit csinálnál?

Kort és nemet is írjatok légyszi!

2011. márc. 23. 10:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
sztem is az lehet, h durvabb voltal vele, vagy vmi..
2011. márc. 23. 18:12
 32/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:30

5 évesen, középsős ovisan bicikli versenyt nyertél? A gyerekek nagyrésze olyankor még pótkerekessel se tud menni...És hol laksz? Pedofil town-ban? Hogy minden fiú átmegy egy 5 éves kislányon?

2011. márc. 23. 18:18
 33/36 anonim ***** válasza:
nem lenne értelme hazudnia.. anonim oldal..
2011. márc. 23. 18:24
 34/36 anonim ***** válasza:
22%

Anonim vagy sem, attól még az emberek szeretnek hazudni, ferdíteni és túlozni.

De még ha igazat is mond, nagyon jól megfogalmazták korábban, nem ez a baja a kapcsolataival, hanem hogy egy ostoba önző liba, akinek van mire fognia, hogy miért viselkedik úgy, ahogy. A kérdező nője meg valószínűleg csak simán kiábrándult.

2011. márc. 23. 18:28
 35/36 anonim ***** válasza:
mindegy, h hazudik-e, vagy sem, ha egy nőt megerőszakolnak, az egy életre nyomot hagy benne.. engem " csak " megtámadtak 11 évesen, szerencsére nem lett nagyobb baj, megfogdostak, de aztan elszaladtunk a baratnommel.. még ma is kiráz a hideg, ha sötét utcan kell mennem egyedul, rendszerint el is kerulom az ilyen helyeket.. de ha a kérdezőnek ez igy nem jó, akkor vagy üljön le a lannyal megbeszélni ezt a dolgot, vagy hagyja ott.. de tudnia kell azt is, h lehet, h 1 másik párjának meg vmi nőgyógyászati gond miatt kell szünetelnie 1 kicsit a szex-szel, akkor is máshoz fog rohanni?
2011. márc. 23. 18:38
 36/36 anonim válasza:

Sajnos saját tapasztalatból tudom, hogy nem fog változni a helyzet. Én is sérült nővel éltem együtt, 4 év után teljesen megszűnt a szexuális érintkezés köztünk. Ennek ellenére még további 7 ( hét) évig éltünk együtt... A szívem megszakadt, de tovább kellett lépnem. A jelenlegi bnőmmel naponta szexelünk. f38

Javaslatom: hagy ott minél előbb...légy önző

2012. szept. 20. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!