Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex nélkül meddig lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül meddig lehet fentartani egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 3 éve vagyunk együtt,minden szép és jó lenne,de sajnos kamasz,tini korában megerőszakolta egy rohadt szemétláda,a szexuállis életünkre rányomta a bélyeget,vagyis ez mostanában jött elő nála ismét!Már lassan 7 hónapja nem szeretkeztünk és én nem bírom idegekkel.Én teljessen megértem hogy ez milyen egy nőnek,de 2 évig ebből nem volt semmi gond,mondhatom azt hogy nagyon jó volt köztünk a szex,de 7 hónapja rájött az undór,mármint nem tőlem,hanem ezek a régi dolgok elő jöttek!Régen elment pszichologushoz és azt mondta hogy ott kibezélt magából mindent és elég sokat sportolt is ahol levezette a feszültségeit és a dühét!Nem tudom mit csináljak már,mert egyszerüen kezdek befordulni és depresszios lenni,nem érzem magam férfinek,magas a vérnyomásom,feszült vagyok!Türelmes ember vagyok és eddig is az voltam,de most már kezd el szakadni a cérna!Már nem tudom mit csináljak,megcsalni sem szeretném,de 27 éves vagyok fiatal és nélkülöznöm kell a szexet,most valoszinü úgy jön le hogy milyen önző vagyok,de aki 7-8 hónapig nem panaszkodik azért mert nincs szex,az elég megértő és türelmes,de már nem birom!Te mit csinálnál?

Kort és nemet is írjatok légyszi!

2011. márc. 23. 10:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

13:30.

Jézusom :SSS

Velem ilyesmi nem történt, csak a szüleimmel volt probléma gyerekkoromban. Csodára méltó, hogy összeszedted magad! Így tovább! Minden elismerésem!

2011. márc. 23. 13:45
 22/36 A kérdező kommentje:

Én a helyedbe behúznám fülem-farkam és nem nyavajognék. Vagy ha enyire szexelhetnéked van, akkor hagyd ott nyugodtan a barátnődet, akinek mellesleg segitségre és támogatásra lenne szüksége és engedj szabadjára sz ösztöneidet. Gratulálok szép személyiséged van!

Hát kedves válaszoló sajnálom ami veled történt,de egy ostoba idiota vagy hogy ilyeneket írkálsz!!!

Szánalmas személyiség hmmm???Tudod mennyit tettem én azért hogy egyeltalán legyen kedve közeledni a férfiakhoz és meg bizzon bennem és úgy általában a férfiakban??Fogalmad sincs hogy én mi mindent megtettem azért hogy egyeltalán bizzon bennem és egyeltalán hozzá érhessek,nem hogy szexelhessünk!!Én úgy gondolom hogy az elöző kapcsolataihoz képest elég sok előrelépés volt neki én általam és te meg itt vádaskodsz és jártatod úgy a pofádat,hogy nem is ismersz!!Szerintem meg te vagy szánalmas...

Vágyak kielégittése???Szerintem ez egy természetes ösztön pláne lassan 8 hónap után!!Soha nem csaltam meg és csalnám meg most sem,inkább kiverem magamnak minthogy mással lefekügyek!

Amúgy tényleg sajnálom ami veled történt,de ne haragudj ezt a vádaskodást nem tudtam szó nélkül hagyni,mert az hogy leírtam ide egy két dolgot az által még nagyon sok mindent nem tudsz!!

Tudod egy ilyen lányért többet kell teperni mint egy olyan lányért akivel nem történtek ilyen szörnyüségek,de az én türelmem is véges és én is elfáradok egy idő után!!!

És itt nem csak a szexről van szó!!!Én nem vágyom arra hogy minden egyes nap orgiázzunk!!!Na de mindegy te ugyis annyira ismersz és tudsz mindent hogy én milyen ember vagyok....

2011. márc. 23. 15:21
 23/36 anonim ***** válasza:
Nem akarok gonosz lenni, de én is arra szavazok, hogy kiábrándult belőled és erre fogta.
2011. márc. 23. 15:25
 24/36 A kérdező kommentje:

13:30 as válaszolotól még egy kérdésem lenne?!

Szerinted az olyan nagy bűn hogy kívánom azt akit szeretek és szeretkezni szeretnék vele???

Ráadásul még megértő is vagyok,ugyanis soha nem hoztam fel neki,hogy jaj most miért nem lesz már szex,csak csupán emberből vagyok én is,és vannak igényeim.

Amúgy kiváncsi lennék hogy ezt mennyi férfi csinálná végig,de szerintem a válaszokból lejött!

2011. márc. 23. 15:32
 25/36 anonim ***** válasza:
szegény lánynak az kihat az egész életére!!El kéne mennie az orvoshoz megint.Erre nem lehet mit mondani mást..:-(
2011. márc. 23. 15:53
 26/36 anonim ***** válasza:
Üljetek le beszélgetni erről,segíts neki ugyanúgy mind a kapcsolatotok elején,ez biztosan motiválja majd,remélem.Szerintem ez butaság,hogy így akar lerázni.Esetleg kísérd el az orvoshoz.Ezt nem sok férfi csinálná végig,elismerésem a kitartásodért!Én kívánom,hogy a szerelmed "gyógyuljon ki ebből".Remélem sikerül.Kitartás! :-)
2011. márc. 23. 16:01
 27/36 anonim ***** válasza:
Nézd én másfél évig jártam úgy a volt párommal, hogy nem volt sex. Tudtam, hogy nagyon szeretné, de mégis megértette a helyzetemet, ráadásul egyszer sem csalt meg, mégis én kértem, hogy váljukn el. A mai napig jóbarátok vagyunk. Köszönet jár neki ezért a megértéséért. Sajnos én azt látom, hogy nagyon sok férfi a miújságjába hordja az eszét és hajtja őket az úgynevezett ösztön. Viszont vannak olyanok is, akik türelmesebbek. Egy baj van a férfiakkal, hogy néha képetelen belelátni egy nőbe, és ez igaz forditva is. Sem a nő sem pedig a férfi nem egy bonyolult rendszer, csak néha jobban oda kellen fogyelni a másikra. Ennyi a nagy titok. Amúgy mega türelmetlenségeddel fogod elüldözni őt, inkább segits neki.
2011. márc. 23. 16:14
 28/36 anonim ***** válasza:
ne nyafogj, ha nem tetszik, hagyd ott.. jobb lesz a lanynak is..
2011. márc. 23. 16:57
 29/36 anonim ***** válasza:
60%

A 13.30-anak nem a múltja miatt nem lesz normális kapcsolata, hanem amiatt, amennyire sajnálja magát, meg amilyen önző. Kicsit bele kéne gondolni a másik helyzetébe is, aki nem tehet arról, hogy szeret, kíván, és hogy mi történt veled. Szép dolog a türelem, de egy életen keresztüli önmegtartóztatást senki nem várhat el a másiktól. Ennek semmi köze a személyiséghez.

A szex pontosan olyan szükséglet, mint az evés, ivás. Természetesen nem 5 évesen, ilyen módon. De ettől nem hányhatod senki szemére, hogy kívánja. Sem ismerősnek, sem ismeretlennek. A szex a természetes, nem az, hogy valaki bármi okoból (még ha jogos is!) nem kívánja, ezt azért ne felejtsük el.

2011. márc. 23. 17:06
 30/36 anonim ***** válasza:
Többeknek írnám, hogy tök más, ha a kapcsolat elején vár a pasi a lányra, és más, ha 2 évig volt szex, aztán 8 hónapig (vagy soha többé) nincs. Az első esetben előbbre lehet lépni, a második pedig visszalépés a kapcsolatban az előző állapothoz képest. A kapcsolatoknak szükségszerűen fejlődniük kell, de nem mindegy, milyen irányba fejlődnek! A visszafejlődés nem egy pozitív dolog.
2011. márc. 23. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!