Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex elrontja a kapcsolatot szerintetek is?
kifinet <pont> hu oldalon találhattok a témával kapcsolatban cikkeket.
Volt már párkapcsolatom és utólag rájöttem, mindegyik fellángolás volt, nem igazi szerelem.
Most úgy érzem igazán szerelmes vagyok életemben először. Úgy érzem nem kéne a szexszel elrontani a kapcsolatot.
Ha már egyszer lefeküdtetek akkor azután mindig le fogtok feküdni és a szex igazán jó program tud lenni az unalmas napokon az eredmény egy szexkapcsolat, aminek az alapját a szex tartja össze.
Mit gondoltok erről és mit szólnátok, ha így elétek állna a párotok?
Jó az, ha minden gondolatot megoszt veletek?
XD
Valaki nem olvasta el a kérdést.
Lehet, hogy igazad van. A következő nemzedékkel kapcsolatban is. Itt egyre hülyébb lesz a világ, egyre hamarabb kezdenek el cigizni az emberek, egyre hamarabb szexelnek, minden korábbra tolódik. Viszont sok ember bulizik berúg, naponta összefekszik valaki mással, aztán a végére egy üres ember lesz belőle, aki nem tudja értékelni az életet.
Az élet úgy szép, ahogy van, nem kell elrontani ilyen dolgokkal. Mondjuk az egy másik tény, hogy ha szeretitek egymást, akkor nem ront el semmit a szex.
De például nem kéne 14-15 éves korban (vagy hamarabb) elveszteni a szüzességet. Főleg nem egy egyéjszakás kalandba.
Nézd csak ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Meg ezt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1315..
Elgondolkodtató, nem?
és ahogyan olvasom a fórumot, egyszerűen szánalomra méltó, hogy 10en éves gyerekek itt töltik az idejüket a leckeírás helyett!!!
EZ mind a felnőttek hibája, és a kapitalizmusé,
a nőknek otthon kéne maradni a gyerekeket és a háztartással foglalkozni és legfeljebb részmunkaidőben, vagy otthonról végezhető munkát folytatni, amivel kordában lehetne tartani a tinédzsereket.
és aki nem érzi, hogy felelős szülő tudna lenni az könyörgöm, NE SZÜLJÖN KÖTELESSÉGBŐL gyereket!
Olvastam a kommentedet a belinkelt kérdéshez! Hát... fene tudja.. Azért ne haragudj, de 16 évesen barbibabázni?? Szerintem ennyire azért ne oszd az észt! Meg 1 hónap alatt 12 könyv? Te is kicsit eltérsz az átlagtól, amire ferdén néznek az emberek. Persze semmi gond nincs ezzel, hiszen okos vagy, művelt, saját magadat "fejleszted", csak hát na.. Ez eltér az átlagtól.
És hogy reagáljak a kérdésedre is:
"Úgy érzem nem kéne a szexszel elrontani a kapcsolatot."
Te fordítva gondolkozol. A szex-szel megfűszerezik a
kapcsolatot, minden egyéb dolog fontossági sorrendben ezelőtt történik.
"Volt már párkapcsolatom és utólag rájöttem, mindegyik fellángolás volt, nem igazi szerelem." Minden újnál ezt érzed, és még az is megeshet, hogy majd egyszer erre a kapcsolatodra is ezt fogod mondani.
"a szex igazán jó program tud lenni az unalmas napokon az eredmény egy szexkapcsolat, aminek az alapját a szex tartja össze." Azért mert Te jópárszor beszívtad , ez nem így van! Unalmas napokon sétálni megyünk, kirándulni, kimozdulunk, szórakozunk, játszunk, tanulunk,tv-zünk bármit, és ha már nem tudunk együtt kikapcsolódni, akkor már a szex is elmaradhat véleményem szerint, mert akkor mit is ér a kapcsolat?
"mit szólnátok, ha így elétek állna a párotok?" azt , hogy vállaljon plusz munkát,kösse le magát, addig sem kell szexelnie, mert ha ilyenen agyal, akkor annyi ideje van, hogy a kákán is csomót keres,és akkor úgyis bemagyarázza bármibe, hogy nem tesz jót a kapcsolatnak!(És kicsit megkeseredettnek tartanám.)
Remélem nem voltam sértő, nem volt szándékom megbántani Téged. Szia
"a nők se bírják saját bevallásuk szerint 3 hónapnál tovább azt jelzi, hogy már bennük is állatias ösztön van"
Ember vagy! Hús-vér ember!!!! A hormonok dolgoznak! Kibírja a Nő is,csak ha hozzászoksz egy "ritmushoz" elég nehéz utána nélküle élni!
"a barátnőd már egy kezén se tudja megszámolni hány pasassal volt együtt, míg egymásra találtatok?!!!!"
Itt simán nyíltan bevallom, rólam beszélsz, mert mondjuk 5-nél több szexuális partnerem volt már! Na de kit érdekel? Látod Te vezeted vissza arra az egész gondolat menetet, hogy a szex a kapcsolat alapja!! Pedig nem! És ha valaki szerelmes, pont ezért nem fogja érdekelni, hány partnere volt a Kedvesének,mert nem ez a lényeg! Nem a nemiszervébe kell beleszeretned! Hanem a lelkébe, a kisugárzásába, globálba mindenébe.
19:02
Köszönöm a hozzászólásodat és nem sértődtem meg a 12 könyv pedig igaz és még barbiztam is ennyi idősen, igaz, hogy ruhákat varrtam nekik, nem a hagyományos értelemben babáztam velük. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!