Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire alázom meg magam (és a volt páromat) (egyikünknek sincs senkije), ha csak az idő kellemes eltöltésére szeretnék vele "kapcsolatot" fenntartani (csak szex)?
Fél évet töltöttünk együtt, a szakítás óta többször keresett, hogy próbáljuk meg újra. Én mindig nemet mondtam, de lehet, hogy csak a szex hiányzik neki (én kevésbé vagyok szexcentrikus, de ha lehetőség adódik rá, miért ne használjam ki...). Mellesleg nem vagyok könnyűvérű, ő volt az első férfi az életemben, nem arról van szó, hogy nem bírok a véremmel.
De ez csak elméleti kérdés, mert kis községben lakunk, mindenki már másnap rólunk beszélne (a kérdés inkább az, ti hogyan számolnátok el a lelkiismeretetekkel).
26/N
Szerintem amíg nincs egyikőtöknek se senkije, addig nincs ezzel semmi gond,csak ne akarjon egyik fél se többet! Ha jól érzitek magatokat, akkor miért ne.
Nálunk régen az működött az exemmel,mikor összejöttem a mostani párommal-három éve-egyértelmű volt, hogy nem keressük többet egymást ez ügyben. Azóta ha az utcán összefutunk váltunk pár szót és ennyi.
27N
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen, attól tartok, hogy ha adott esetben működne is a dolog egy ideig, viszont ha találna egy normális párt magának, akivel kapcsolat is kialakul, kihasználva érezném magam (nem tudom, csak gondolom, pont amiatt, mert ő volt az első - lehet, hogy az utolsónak van igaza, új vizekre kellene evezni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!