Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem igényli annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem igényli annyira a napi kapcsolatot velem, mint én vele. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, munkánk miatt heti 2- szer találkozunk. Van olyan nap, hogy nem is beszélünk egymással. És ez a gond. Nekem lenne rá igényem, de én nem tudom mikor hívjam, mert ha éppen tárgyal, akkor persze nem veszi fel. Sokszor előfordult, h hívtam már, eredménytelenül. Neki viszont nincs igénye arra, hogy minden nap beszéljen velem. Esténként ír emailt, neki enyni elég. Tudom, hogy sokszor van olyan, hogy kocsiban ül, akár reggel, vagy munka után, akármikor (engem bármikor hívhat, fel tudom venni mert olyan a munkám), de ő nem hív. Tegnap is mondta, hogy sétált egyet hogy kiszellőztesse a fejét (tegnap sem találkoztunk), de engem nem hívott fel még 2 percre sem. Már nem is szólok emiatt, mert akkor én vagyok a hárpia és veszekedés a vége.Így viszont nem érzem, hogy szeret vagy hogy hiányzom neki... Veszekedjek még vele, elmondjam ezredszerre is, hogy nekem így nem kielégítő, vagy nyugodjak bele, h ő ilyen és vagy megszokom vagy megszököm... vagy talán nem szeret engem? Ő 29, én 26/l
2010. febr. 15. 17:26
1 2
 1/12 Szupermókus ***** válasza:
100%

Keress egy olyan férfit, aki törődik veled ... ne egy ilyen trógert

26/f

2010. febr. 15. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem szeret amúgy...keress mást.
2010. febr. 15. 17:31
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

de hülyék vagytok...ezegy 29 éves férfi, 2 éves kapcsolatban...azthiszitek h minden kapcsolat ilyen h az örökkévalóságig minden nap együtt lesztek?

ha ezt hiszitek essetek le a földre, mert ez nem így működik.

2010. febr. 15. 17:33
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát, sajnos nekem is az volt az érzésem még olvastam, hogy nem szeret, legalábbis nem eléggé.

Mi mikor nem tudtunk talizni naponta min. sms-eztünk, de inkább valamelyikünk hívta a másikat.

2010. febr. 15. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:
26 évesen 2 éves kapcsolattal én nem napi 2perces telefonra vágynék,hanem közös ágyra...
2010. febr. 15. 17:36
 6/12 anonim ***** válasza:

17:35-ös vagyok.

Ja, és ő 28-29 éves volt (férfi).

2010. febr. 15. 17:37
 7/12 A kérdező kommentje:

Igazatok van :-(

Valahol én is ezt érzem, csak más kívülállóktól "hallani". Amúgy ma sem beszéltünk, nem is fogunk mert én nem hívom úgysem veszi fel, ő meg nem fog hívni. De írt egyet már, hogy elmegy sörözni este. Onnan hazafelé is felhívhata akár... vagy odafelé menet (gyalog megy). Köszi a válaszokat :-/

2010. febr. 15. 17:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Jobb lenne, ha szakítanál vele, mert nem szeret. Ha valakinek igazán fontos a másik, szabadidejében beszélget egy kicsit veled telefonon. Ha 2 percre, akkor annyira.

Szerintem csak szexre használ téged. Ki tudja, nem -e egy másik nője is van. Nem tudod lenyomozni, ha nem is találkoztok napokig.

Keress más pasit!Legyél nyitott a rendes, törődő pasikra!

2010. febr. 15. 17:48
 9/12 anonim ***** válasza:
de minek hívjon fel, ha egyszer nincsmit mondania? szia hogyvagy? végighallgat tégd, aztán najó, jóéjszakát szia. ezkell neked? akkor mond meg neki, h mindegy h mit mond, csak hívjon fel. majdte beszélsz. ha neked ezkell, közöld vele.
2010. febr. 15. 17:51
 10/12 A kérdező kommentje:

17:51- nek: mondjuk azért, h elmondja milyen napja volt. Vagy mert felbosszantották és meg akarja beszélni velem, hoyg mi a gondja. Vagy mert nagy öröm érte és el akarja újságolni... de persze, ha nincs mondanivalója akkor úgyis mindegy.

Előző kapcsolatom 5 évg tartott egy már akkor felnőtt férfival, ő minden este felhívott amikor nem voltunk együütt és elmesélte milyen napja volt.

Amúgy már mondtam ezerszer neki, olyankor midnig azzal jön, hogy "ebben sem vagyok jó, ezt is elcseszem" stb. Szeret áldozatként feltűnni :-(

Mindenkinek köszönöm a választ.

2010. febr. 15. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!