Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem igényli annyira a napi kapcsolatot velem, mint én vele. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, munkánk miatt heti 2- szer találkozunk. Van olyan nap, hogy nem is beszélünk egymással. És ez a gond. Nekem lenne rá igényem, de én nem tudom mikor hívjam, mert ha éppen tárgyal, akkor persze nem veszi fel. Sokszor előfordult, h hívtam már, eredménytelenül. Neki viszont nincs igénye arra, hogy minden nap beszéljen velem. Esténként ír emailt, neki enyni elég. Tudom, hogy sokszor van olyan, hogy kocsiban ül, akár reggel, vagy munka után, akármikor (engem bármikor hívhat, fel tudom venni mert olyan a munkám), de ő nem hív. Tegnap is mondta, hogy sétált egyet hogy kiszellőztesse a fejét (tegnap sem találkoztunk), de engem nem hívott fel még 2 percre sem. Már nem is szólok emiatt, mert akkor én vagyok a hárpia és veszekedés a vége.Így viszont nem érzem, hogy szeret vagy hogy hiányzom neki... Veszekedjek még vele, elmondjam ezredszerre is, hogy nekem így nem kielégítő, vagy nyugodjak bele, h ő ilyen és vagy megszokom vagy megszököm... vagy talán nem szeret engem? Ő 29, én 26/l2010. febr. 15. 17:26
11/12 anonim válasza:
Én is jó pár éve együtt vagyok a párommal. Én is olyan vagyok, mint a kedves kérdező, hogy amikor csak lehet felhívnám és elmesélném neki, hogy képzeld .... Majd belehalok mikor néha visszafogom magam, hogy na most nem hívom fel, megvárom míg ő hív. :) Sokszor mondtam már neki, hogy jól esne. De abban teljesen igaza van, hogy ha nincs mit mondania csak annyit, hogy felkelt, kakilt, bement, tüfködte a gépet, hazament, azért nem fog felhívni. Nem gondolnám, hogy nem szeret, egyszerűen csak ilyen. Élőben szeret beszélni, bár akkor sem túl sokat. A problémáit általában magával beszéli meg, megoldja egyedül. Tudom, hogy rossz, én is sokszor hiányolom, de neki is elég rossz lehet, ha sokat nyaggatod ezzel. Főleg ha az exet hozod fel példának. Szerintem nyugodj meg, örülj, hogy ír ímélt és várd meg, míg lesz egy olyan történet, ami tényleg annyira fontos/vicces, hogy megosztja veled azonnal :D
12/12 anonim válasza:
szerintemis elkéne fogadni h ő ilyen. nem minden ember szereti megbeszélni mindennap a problémáit vkivel. és ez nemjelenti azt h nem szerelmes.
és nemmindenki szeret mindennap arról beszélni, h ma is csak ugyanazt csinálta mint tegnap.
hameg örömhír éri, valszeg úgyis felhív, vagy elmondja másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!