Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért támad folyamatosan a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támad folyamatosan a párom?

Figyelt kérdés
A párom hirtelen haragú,mindenen könnyen felhúzza magát,ha valami nem tetszik neki azért nekem esik és mindig mindent úgy állít be mintha én lennék a hibás, az én természetem lenne rossz pedig kb még akkor is én kérek bocsánatot ha az ő hibája.Én mindig csak nyugtatgatom,hogy ne kiabáljon beszéljük meg,de ő ilyenkor fejemhez vágja hogy taszít benned ez -az és rámvágja a telefont..valamikor szakít is..ilyenkor én mindig hívogatom mint egy hülyegyerek.. aztán megnyugszik. Próbáltam már erről beszélni vele de nem lehet mert rögtön támad és természetesen rám fogja hogy ilyen... Iszonyúan idegesít benne ez de szeretem,viszont mindennap idegroncs vagyok hogy vajon haragszik e valamiért... Mit tegyek? Hagyjam rá ha pattog és ne hivogassam? Mert kb. mindig pitizek neki...
2011. máj. 11. 23:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

a barátom hasonló ember. szakítani nem szakít, de együtt lakunk, és azzal zsarol egy veszekedés után, hogy ha bármivel is felhúzom az agyát (ami nem nehéz), akkor hazamegy. eddig én is pitiztem ilyenkor, hogy ne ne, egyszer, mikor lerohant (mert ez is szokása, hogy veszekedés van akkor lerohan és az utcán tölt hidegben 3 órát, amiért szintén én vagyok a hibás) akkor még utána is futottam pizsamában. egyszer megelégeltem, és nagyban mondta, hogy nem érdekel hazamegyek, azt találtam mondani, hogy jó. menj. le vagy tojva. szevasz. erre nézett. egész este sunnyogott, másnap meg még ebédet is csinált. csakhogy nekem tele volt már akkorra a hócipőm, mondtam neki, hogy na mikor indulsz? menj. velem nem viccelsz. amit kimondasz, tanuld meg, hogy súlya és következménye van. nemhogy elmehetsz, MENJ!

na ezután észbekapott. azóta olyan megértő és kedves, hogy ihaj. nem papucsot akarok belőle nevelni, hanem kompromisszumot és empátiát, meg az alapvető tiszteletet kérem, ami azt hiszem nem túl nagy kérés!

2011. máj. 12. 07:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálam is ez vált be. Én is hirtelen haragú vagyok, és nagyon mérges tudok lenni apró dolgok miatt, ezt elismerem. De én ésszel vitázok, a barátom pedig ész nélkül, agyatlan, tanulatlan surmó paraszt módjára, mindent a fejemhez vág, csúnyán beszél velem. Sokszor mondtam neki, hogy hagyja ezt abba, de nem használt. Legutóbbi vitánkkor megmondtam neki, hogy én ilyen vagyok, ha nem szeret így, szakítson velem és keressen magának egy rabszolgát, aki eltűri ezt a modort, és úgy rángat zsinóron, ahogy akar. Azt mondta oké, akkor vége. Én pedig ráhagytam. Másnap ő jött sírva-kúszva, hogy nem bírja nélkülem, és megváltozik, bármit megtesz, csak én legyek az övé, mert szüksége van rám, blablabla.

Hát igen. Sokszor bármennyire is fáj, az a legjobb, ha hagyod a saját levében főni. Hogyha rájön, hogy mit veszíthet, akkor észbe kap és megpróbálja visszacsinálni a dolgokat. Ha pedig nem próbálja meg, akkor érdemes elgondolkozni, hogy szeret-e egyáltalán...

22/L

2011. máj. 12. 09:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Rá is hagyhatod, de inkább hagyd ott. Legyen kénytelen normálisan viselkedni veled, ha egyáltalán látni akar még az életben.
2011. máj. 12. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!