Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyamatosan csak a fenekemet dicséri, semmi mást! A fenekemen kívül más nem tetszik neki?
Rákérdeztem már,de azt mondta,hogy ha nem tetszenék neki akkor nem lenne velem..Meg ő nem az a bókolós pasi,de a fenekemet tudja dicsérni?:S Nektek nem lenne furcsa?
Hosszú távon működhet,ha nekem szükségem van arra,hogy valaki bókoljon nekem?Kell az önbizalmamnak...Van más így a párjával?
lehet hogy popószexet akar.
komolyan
Nekem szokta mondani a férjem, hogy milyen szép kislány vagyok, de a popsimra mindig megkapom, ha alulöltözötten flangálok, hogy "jajj az a zsíros nagy fenék". Pedig nem nagy és nem zsíros :S
Szóval a férfiak érdekesen fejezik ki magukat, minden bóknak örülj. Valszeg tetszel neki, mert azért akadt meg rajtad a szeme anno, de a popsid számára izgató, ez az ami fentartja a szexuális vonzódását, és ezért emeli ki ezt.
egész-alakos meztelen képe(ek)t
és eldöntöm ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!