Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyamatosan csak a fenekemet dicséri, semmi mást! A fenekemen kívül más nem tetszik neki?
Rákérdeztem már,de azt mondta,hogy ha nem tetszenék neki akkor nem lenne velem..Meg ő nem az a bókolós pasi,de a fenekemet tudja dicsérni?:S Nektek nem lenne furcsa?
Hosszú távon működhet,ha nekem szükségem van arra,hogy valaki bókoljon nekem?Kell az önbizalmamnak...Van más így a párjával?
ha az új frizurád miatt szeret az jobb? ha az új ruhád miatt szeret, az jobb?
a barátod férfi. nagyjából addig érdekli a ruhád, amíg le nem szedi rólad, és le akarja, mert kíván, ezért is dicséri a feneked.
az önbizalmad a saját koncepciód rombolja, miszerint ha nem bókol más apropóból, más már nem is tetszik neki. ennyire sekélyes a barátod, hogy egy segg + egyéb tartozékok a lett a barátnője? mit keresel egy ilyen srác mellett?
én nem hinném, hogy csak a segged tetszik neki :)
Ha csak a segged miatt lenne veled, és csak az tetszene neki akkor hagyná, hogy a felsőd rajtad maradjon szex közben pölö....
ezt jegyzi meg..
HA! egy haverod lenne azaz nem kizárólagosan a párod, akkor azért dicsérné cska a segged mert nem akarná h azt hidd, hogy beléd van zúgva!
#12. Ezt így, pont így mondtad már neki, így felkiáltójelekkel?
"...Nekem fontos,hogy szépnek lásson és mondogassa,hogy tetszek neki!!!!..."
Mi az ő válasza?
Együtt vagytok még_?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!