Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogjam vissza magam? Folyamatosan szekálom mindennel a páromat?!
Tudom ha ez így megy tovább,elfogom veszíteni.Mindenbe belekötök,és szemétkedek vele.Nem akarom elveszíteni.
24/N
figyelj oda magadra. triviális dolog, de célravezető, hogy számolj tízig mielőtt kimondasz valamit. gondold át, hogy esne, ha ezt neked mondanák. az jó, hogy felismerted a problémát, már csak tenni kell ellene. néha hallgatni nehezebb, mint beszélni, de gyakorold.
29/N
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:15
Nagyon vicces vagy... -.-"
Nem voltam én ilyen kötöszködös,ez azóta tart mióta összebútoroztunk.De egyébként birka türelme van,mert elviseli ezt töllem :(
Tudom hogy nem érdemli meg,hogy ilyen legyek vele,de nem tudok mit tenni,kénytelen vagyok,jön automatikusan :/
Nincs benned esetleg valamilyen ki nemmondott feszültség vele szemben?
Gondold át mik zavarhatnak...én is ilyen piszkálódós vagyok, de sokat változtam azzal, hogyha valami bánt akkor inkább megbeszélem a párommal mielőtt apró szurkálódásokkal "állnék" bosszút.
Figyeld meg magad mikor piszkálódsz, milyen helyzetekben kötsz belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!