Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogjam vissza magam? Folyamatosan szekálom mindennel a páromat?!
Tudom ha ez így megy tovább,elfogom veszíteni.Mindenbe belekötök,és szemétkedek vele.Nem akarom elveszíteni.
24/N
Csajszi én nem értem a problémád...
Tudod, hogy rosszul csinálod, tudod, hogy tönkre fogsz tenni vele mindent, mégis csinálod? Nem ezt hívják függőségnek? :D:D
Viccet félretéve, nem kell gyökeresen megváltoznod, az apró cukkolásokkal, kekeckedésekkel szerintem nincs baj, sőt jót tesz a kapcsolatnak.
Igazából én a hangnemre lennék kíváncsi, hogy úgy beszélsz vele mint egy kutyával, vagy csak kedélyesen cukkolod?
Mondjuk ha a pasid már majdnem sírva fakadt emiatt, feltételezem nem az utolsóról van szó.
Csak képzeld magad az Ő helyébe. Hazaérsz és ő egyből leordítaná a fejed, hogy miért nincs kész a vacsora, stb? Piszok rosszul esne nem? Nah, hát amikor legközelebb kicsúszna a szádon egy újabb trágárság, gondolj erre először, és talán vissza tudod folytani :)
21F
A lényegre rájöttél. El fogod veszíteni ha így folytatod. Ha ezt felismerted akkor képes leszel te magad is tenni ellene.
Még valami. Azt írtad h birka türelme van. Elmondok valamit... Ez nem azt jelenti ,hogy minden lepereg róla. Ez azt jelenti ,hogy hihetetlen sok minden tud felhalmozódni odabent nála mielőtt eléri az inger küszöböt. De azt nem akarod megvárni. Mert az ilyen embereknél az olyan lesz mint egy atomrobbanás és utána semmi sem marad. Csak egy hatalmas űr az életedben. De akkor már késő lesz.
Háát...én eddig csak egy valódi választ olvastam (de ezt több embertől is), és ez a
"..gondolj bele, hogyan érezheti..."
Szia Kérdező!
Ez elég volt?
Hogy vagy mostanában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!