Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogjam vissza magam? Folyamatosan szekálom mindennel
a páromat?!
Figyelt kérdés
Tudom ha ez így megy tovább,elfogom veszíteni.Mindenbe belekötök,és szemétkedek vele.Nem akarom elveszíteni.
és másokkal szemben is ilyen vagy? pl. családtagjaidat is b@sztatod baromságokkal?
2011. okt. 7. 13:44
12/24 A kérdező kommentje:
Nem,csak őt :S
2011. okt. 7. 13:46
13/24 napietus válasza:
akkor szerencsére nem a természeted ilyen. lehet, hogy bár azt mondod, és el is akarod hinni hogy szereted és nem akarod elveszíteni, de tudat alatt szinte üvöltesz, hogy: "nem hallod, te barom? jó ez neked? rúgj már ki, te pipogya papucs!" szóval gondold át a kapcsolatodat, hogy képzeled pl. az életedet 10 év múlva, és el tudod-e képzelni, hogy hozzámész és ő lesz a gyerekeid apja. ha nem, akkor megvan a válasz.
2011. okt. 7. 13:54
14/24 A kérdező kommentje:
Hát egyáltalán nem tudom elképzelni mint apát :S
2011. okt. 7. 15:10
15/24 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, tinikoromban főleg olyan hisztiket vágtam le, hogy kő kövön nem maradt, de az exem volt az első olyan férfi az életemben, akinél megbeszéltem magammal, hogy nála ezt nem csinálhatom, mert el fogom marni és ezt semmiképp nem akartam. Óriási erőfeszítésbe került, de nagyon sokat változtam. Persze így is rámtör időnként a hoppáré, amikor csapkodok, dühöngök meg káromkodom egy sort, de nagyon sokat javultam. Már nem vagyunk együtt, de ebből a szempontból sokat köszönhettem neki, hogy már képes vagyok kontrollálni ezeket a dolgaimat. Nekem úgy sikerült ezen finomítanom, hogy elképzeltem magam, hogy milyen egy szörnyeteg házisárkány lehetek tombolás közben és ez egyszerre volt nevetséges és borzasztó. Természetesen teljesen nem tudom ezt soha magamból kiirtani, mert ilyen vagyok, de igenis lehet és kell is rajta csiszolni.
2011. okt. 7. 23:26
16/24 A kérdező kommentje:
úgy érzem hogy mostantól vissza tudom magam fogni.tegnap annyira felidegesítettem,és szekáltam,szenyóztam vele,hogy szerencsétlen majdnem sírt.mivel éjszakás vagyok,a munkahelyemen van idöm gondolkodni,és rájöttem hogy nem akarom elveszíteni.
köszi mindenkinek a választ
2011. okt. 11. 17:00
17/24 anonim válasza:
Érdekes, én ezt sose tudtam elképzelni... Mármint én a másik véglet vagyok, én elég birkatürelemmel tudok bármit elviselni, utálom a konfliktusokat.
Meg számomra a dirigálás, belekötés olyan szülős. Szóval én nem az anyja akarok lenni a pasimnak, hogy ráordibáljak, hogy szedd fel a szennyest a földről, mire költötted már megint a pénzed, miért nem tudsz spórolni...?! Nekem erről a saját szüleim jutnak eszembe... Meg én is utálom, ha megmondják hogy csináljam a dolgokat.
Csak próbáld elképzelni magad, hogy festesz, amikor veszekszel vele. Szerintem az is elég kiábrándító lehet.
De viccen kívül van olyan pasi, akinek ez kell.
20L
2011. okt. 13. 14:50
18/24 anonim válasza:
El lehet fojtani. Én is ilyen vagyok. Alaptermészetem. De most már kontrollálom magam. Ha elkezdem, gyorsan abbahagyom, vagy megpróbálom viccbe csavarni. Iszonyat nehéz de egy idő után menni fog. Az én párom is birka természetű.. meg birka is. De nem érdemli meg. Ezért próbálok változni. Ha valamin felhúzom magam... próbálom végig gondolni, hogy végül is nem nagy dolog, hogy bent cigizik a fürdőszobában, de miért nem nyitja ki az ablakot??... dühöngök, a levegőt ütöm, majd kinyitom az ablakot. Szépen bemegyek a konyhába és elmondom: drága egyetlenem/teljesen mást gondolok de az most mellékes/ máskor, ha cigizel, légyszives nyisd ki az ablakot. Majd iszonyatos erővel félrelök, rohan a fürdőbe, hogy kinyissa az ablakot. De szólok neki, hogy már megtettem, és bocsánatot kér... megkímélem magam az egész napi stressztől. Az más tészta, hogy ezt már 225x eljátszottuk... azt hiszem hamarosan én is birkává avanzsálok.
2011. okt. 13. 16:15
19/24 anonim válasza:
Az Én válaszom a szekálásodra a következő lenne:
LAPÁT
2011. okt. 13. 16:24
20/24 A kérdező kommentje:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:24
nem az volt a kérdés hogy mi lenne a te válaszod...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!