Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyamatosan bánt a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan bánt a párom a túlsúlyom miatt. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A párom folyamatosan azzal piszkál,hogy fogyjak!25 kg feleslegem volt,most 10.Igaz sok idő alatt ment le az is,és akkor nem diétáztam,csak magától.De ezzel meg nem hagy békén,sőt már ez bánt engem,annyiszor mondja és úgy.Senkinek érzem magam mellette.Olyan önbizalom romboló.Még önbizalmam sincs.Állítólag szeret.Igaz van hasam és engem is zavar.Értitek?Ez úgy elszomorít engem.Hogy is érezhetném magam egy kicsit is nőnek magam mellette,ha esélyt sem ad rá.Vagy aki 70 kg az már nem is nő?Am 70 kg vok és 159 cm.25 éves. :(
2011. ápr. 13. 12:44
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon gaz, egy kapcsolat onbizalomepito kell legyen nem rombolo. En azt mondom legyel hatarozott mondd el a parodnak mit erzel ezzel kapcsolatban, ha nem veszi a lapot...jobb egyedul lenni, mint egy rossz kapcsolatban.

De letezik egy masik lehetoseg is, lehet, hogy a te egeszseged miatt akarja, hogy szabadulj meg nehany kg-tol csak te ezt maskepp eled meg, mint amit o valojaban szeretne.

2011. ápr. 13. 12:49
 2/34 anonim ***** válasza:
az attól függ hogy hogyan bánt. ha durva, és rosszul érzed magad emiatt, akkor hagyd el. de ha segítő szándékú, akkor nem feltétlen, sőt tulajdonképpen meg is fogadhatnád, soha senkinek nem ártott még, ha elkezdett egészségesen táplálkozni, vagy sportolni
2011. ápr. 13. 12:57
 3/34 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első hozzászólóval, valami nincs rendben a kapcsolatotokban. Ha az egészséged érdekli, akkor ezt finoman is ki lehet fejezni, pl. "menjünk el futni Kedves" és nem cseszegetni kell, hanem inkább támogatni és dicsérni, hogy már így is mennyit leadtál (amihez amúgy grat :))!

Próbálj hangot adni az érzéseidnek és ha nem változik semmi, akkor én a helyedben inkább kilépnék ebből...

2011. ápr. 13. 12:58
 4/34 anonim ***** válasza:

Szerintem is gáz!:S

Azt írtad hogy régen még több felesleged volt,akkor ezek szerint ő úgy ismert meg(szeretett beléd).

Akkor viszont nem értem,ha nem tetszel neki minek van veled?

Egyébként mióta vagytok együtt?

2011. ápr. 13. 13:05
 5/34 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni és egészségesen étkezni és ezt ne "sak" a párod miatt hanem a saját egészséged miatt. Most még csak 25 vagy simán le tudnál fogyni de ha 40évesen leszel 90kiló akkor már nehezebben fog menni.Mellesleg örülnöd kéne, hogy a párod őszinte nempedig olyan papucs, hogy még ha 150 kiló lennél akkorsem merne mást mondani csak azt, hogy szép vagy. Persze az is igaz, hogy ezt előadhatná kicsit finomabb stílusban is, főleg ha ő sem egy görög félisten.
2011. ápr. 13. 13:06
 6/34 anonim ***** válasza:

Ha segíteni akar, akkor beszéld meg vele, mond el neki, hogy mi zavar. Ha viszont bántásból mondja, akkor lehet, hogy nem kellene vele maradnod tovább. Miért van veled, ha nem tetszel neki? Ha én szeretek valakit, akkor úgy szeretem, ahogy van; lehet, hogy vannak apróbb hibák, hisz senki sem tökéletes, de azokkal szeretem az illetőt és nem akarom megváltoztatni. Hidd el, sok pasi/férfi van, akinek így is tetszenél és tudnának szeretni téged.

Ne kínozd magad diétákkal, fogyókúrákkal.

Ha téged zavar a testsúlyod, akkor járj el futni vagy valami sportot, mozgást kezdj el. Vannak olyan táplálkozási módszerek, amelyek nem kemény koplaló diétát jelentenek és mégis le lehet adni pár kilót. De mindezt csak akkor, ha téged zavar. A párod miatt nem éri meg. Bocs, hogy ezt mondom, de vagy szeret így is, vagy nem fog lefogyva sem. Egy komoly kapcsolat nem csak a szexről szól, hosszú távon meg (40-50-60 évvel később) a testi dolgok elmúlnak és akkor a szex nem fogja összetartani.

2011. ápr. 13. 13:18
 7/34 anonim ***** válasza:

Ja és srác vagyok (13:18)

13:06 -->Gondolom pasi vagy... Hidd el, egy duci lány is lehet szexi és lehet szeretni.

2011. ápr. 13. 13:21
 8/34 A kérdező kommentje:
4 éve vagyunk együtt.azt mondta azért jött össze velem,mert vmi volt bennem,de akkor sem tetszett neki az alakom.Biztos van benne az is,hogy az egészségemet akarja,de tulajdonképpen azon van kiakadva,hogy hogy fogunk így menni a Balcsira nyáron.Volt,hogy azt mondta,hogy szégyell.Szerintetek ez nekem,hogy esett??Most elkezdtünk egy kicsit sportolgatni,az lett a vége,hogy most itthon vagyok,hétfőn vették le a gipszet a lábamról.Nem igazán esik jól,mikor minden nap elmondja,hogy fogyjak.Nem vagyok 120 kg,azt mondja,hogy a fenekem kicsi.A lábaimmal meg vok elégedve,a mellem nagy,csak a hasam gáz.De sztem is.Itt nem az van,hogy nem érdekelnek a dolgok,hanem hogy már lassan nem merek öltözni előtte,mert tuti tesz megint egy megjegyzést.Azt mondta,hogy ha lefogyok 60kg-ra,akkor eljegyez.Meg,hogy akkor jöhet a bab,addig nem,míg ennyi a súlyom! :(
2011. ápr. 13. 13:24
 9/34 anonim ***** válasza:
73%

Köszönd meg neki, hogy motivál.

Ha Ő nem lenne, ma már valószínűleg 90 kiló felett járnál, 1-2 éven belül pedig a 100-asok klubjában találnád magad. Az, hogy folyton piszkál, szemét dolog, de valószínűleg azért, mert tömöd magadba a csokit.

Lehet itt mondani, hogy fogadjon el így meg ilyen lózungok, de kövérség nem csupán egy állapot, az egészségedet is veszélyezteti.

2011. ápr. 13. 13:24
 10/34 anonim ***** válasza:

13:21

13:06 vagyok tudom h lehet szeretni egy duci lányt is, az h kinek mi a szexi meg ízlés dolga. De benne van a túlsúly szóban h túl súly. Ez egyáltalán nem olyan probléma amin lehetetlen változtatni. Nemkell hozzá plasztikai műtét se semmi csak elszántság és akaraterő.

2011. ápr. 13. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!