Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyamatosan bánt a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan bánt a párom a túlsúlyom miatt. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A párom folyamatosan azzal piszkál,hogy fogyjak!25 kg feleslegem volt,most 10.Igaz sok idő alatt ment le az is,és akkor nem diétáztam,csak magától.De ezzel meg nem hagy békén,sőt már ez bánt engem,annyiszor mondja és úgy.Senkinek érzem magam mellette.Olyan önbizalom romboló.Még önbizalmam sincs.Állítólag szeret.Igaz van hasam és engem is zavar.Értitek?Ez úgy elszomorít engem.Hogy is érezhetném magam egy kicsit is nőnek magam mellette,ha esélyt sem ad rá.Vagy aki 70 kg az már nem is nő?Am 70 kg vok és 159 cm.25 éves. :(
2011. ápr. 13. 12:44
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Bocs,az a lemaradt a babáról! :D
2011. ápr. 13. 13:27
 12/34 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán eszem édeset,inkább ha vmi nasi,akkor sós vagy tejtermék!A csokiért meg pont nem rajongok.Néha eszem csak.
2011. ápr. 13. 13:28
 13/34 anonim ***** válasza:
13:24 vagyok. A csokit jelképesen írtam, érthetsz alatt szalonnát, kenyeret, chipset, hamburgert v. tulajdonképp bármit ami hizlal.
2011. ápr. 13. 13:32
 14/34 anonim ***** válasza:
Menjetek el együtt sportolni, látni fogja, hogy igyekszel, és neki is jobb lesz :) Mi együtt futunk két naponta esténként.
2011. ápr. 13. 13:39
 15/34 anonim ***** válasza:

13:18 vagyok (mostantól ha írok még ide, akkor Alex)

Szerintem ez a férfi nem tisztel téged. Ha lefogysz 60 kg-ra? Ha jön a baba úgyis hízol valamennyit. És ha nem tudod utána leadni? Akkor elhagy? Hagyd ott a fenébe, és keress olyat, akinek így kellesz.

Túlsúly, tényleg túl súly, szóval max az egészséged miatt érdemes sportolnod, de nem a párod miatt.

(Én kajával kapcsolatban azt mondom, egyszer élek, akkor már megadom a testemnek, amit kíván. Inkább élek 60 évet és azt eszem, amit szeretek, minthogy megvonjam magamtól a jó dolgokat és úgy éljek 100-at. Bár elismerem, én könnyen beszélek, vékony srác vagyok, és hiába akarok hízni, nem tudok.)

2011. ápr. 13. 13:40
 16/34 A kérdező kommentje:
Hát ő is nagyon magas és nagyon vékony.Én sem szerettem soha a nagyon vékony pasikat sem,sem a ducikat.De én beleszerettem így és így fogadtam el.Nem kértem,hogy változzon meg,max akkor,ha a fejemhez vágta a +10-et.De akkor is csak azért.Azóta hízott vagy 10kg és most pont jó.Nekem ő a tökéletes és ha bánt,akkor engem még az is idegesít,hogy nem tudom neki vissza adni,mert számomra ő tökéletes.Én így szeretem,mindegy hogy néz ki.Nem eszek szalonnát sem,mellette semmi ilyet nem lehet enni,mert rosszul lesz.4 éve lájtos kajákon élek.Semmi zsír vagy egyebek.
2011. ápr. 13. 13:52
 17/34 anonim ***** válasza:

Ma 13:05 vagyok!

Figyel a párod egy tapló!:S

Ahogy leírtad hogy te mindent meg teszel hogy fogyj,ő meg ilyeneket mond.

Hagyd el ennek így nem lesz jó vége,hogy mondhat olyat hogy szégyell??Meg hogy,hogy mentek így a Balatonra?

Nekem ilyet mondana a párom abba a pillanatban szakítanék vele!:S

Ő biztos tökéletesnek képzeli magát!

Te sokkal jobbat érdemelsz!

2011. ápr. 13. 14:05
 18/34 anonim ***** válasza:

"azért jött össze velem,mert vmi volt bennem,de akkor sem tetszett neki az alakom"

Hát csak gratulálni tudok neked! Egy igazi sz*rfaszú szemét sz*rdarabbal jársz együtt már 4éve.

Ha ennyi eszed van,és nem szakítasz vele és tovább tűrsz,akkor ennyi a kérdesre a válasz: "zsák a foltját" ,megérdemlitek egymást.

2011. ápr. 13. 14:09
 19/34 A kérdező kommentje:
Igen,igazatok van,de tudjátok ti is,hogy elméletben ezzel mindenki így van.De mi lenne,ha ez veletek esne meg?Sztem gyakorlatba nem olyan könnyű ám ez.Nagyon sokat bánt és meg is érdemelné,hogy itt hagyjam,de nagyon szeretem.Nem lehet vmi köztes megoldást kitalálni?Gondolom most az jön,hogy fogyj le.De mondom itt nem azzal van a baj,hanem a viselkedésével.Lehet csak kamu,hogy szeret?De akkor miért lenne velem?
2011. ápr. 13. 14:17
 20/34 anonim ***** válasza:

Azt gondolom,hogy meglehet beszélni, ha valami baj van egy kapcsolatban,az a nem mindegy,hogy hogyan.

Ha durván lehord érte,hogy túlsúlyos vagy,akkor az már elég erős. És én elgondolkoznék rajta,hogy mit érez úgy igazából. A külsőségek fontos dolgok, bárki bármit is mondd, de ő ezek szerint jóval nagyobb súlyfelesleggel ismert meg. Ha így elfogadott, akkor most mért nem vagy már jó neki? Illetve miért nem tudja azt megbecsülni benned, amit eddig elértél? Szomorú, de csak te tudod igazán mi a helyes lépés,mert mi nem látunk bele a kapcsolatodba.

Én betegség miatt híztam 15 kgt két év alatt, most hogy jobban vagyok leadtam 13at már, de most is 71 kg vagyok(bár nálad magasabb 10 centivel),és tudom,hogy milyen érzés túlsúlyosnak lenni, és ha ezt valaki nap, mint nap a szemedre veti,hát talán még az ember életkedve is elmegy. Nekem szerencsém van a párommal, ő a plusz 15 kgal is elfogadott, és szeretett. Most hogy lefogytam látom,hogy mégjobban tetszem neki, és már ezért megérte, de én magamnak akarok tetszeni igazából, így még szeretnék kb 6kgot fogyni, ő viszont nem akarja,hogy már fogyjak. Sőt akárhova megy mindig,hoz valami édességet nekem, és én meg nem tudok ellenállni. Nah de a lényeg ami lényeg, hogy magadnak kell,hogy tetszél, ha úgy érzed,hogy te jól érzed magad így, viszont ő nem tud elfogadni, akkor lépj tovább, mert nem éri meg vele maradni, amelett,hogy az önbizalmadat teljesen a földbe döngöli. Tudod a szépség az egy múló dolog, ha ráncos leszel vagy megereszkedik a bőröd, akkor meg majd plasztikai sebézhez kell kötelezően menned,hogy tetszél neki? ..mert ezek után azt is eltudom képzelni...

2011. ápr. 13. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!