Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan bánt a párom a túlsúlyom miatt. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A párom folyamatosan azzal piszkál,hogy fogyjak!25 kg feleslegem volt,most 10.Igaz sok idő alatt ment le az is,és akkor nem diétáztam,csak magától.De ezzel meg nem hagy békén,sőt már ez bánt engem,annyiszor mondja és úgy.Senkinek érzem magam mellette.Olyan önbizalom romboló.Még önbizalmam sincs.Állítólag szeret.Igaz van hasam és engem is zavar.Értitek?Ez úgy elszomorít engem.Hogy is érezhetném magam egy kicsit is nőnek magam mellette,ha esélyt sem ad rá.Vagy aki 70 kg az már nem is nő?Am 70 kg vok és 159 cm.25 éves. :(2011. ápr. 13. 12:44
31/34 anonim válasza:
Figyu gaz amit a parod csinal veled.Ha az elejen volt benned valami annak meg most is ott kell lennie.
En szemely szerint 154cm es 120kg vagyok 6eve hazas egy olyan pasival akinek soha elottem nem volt kover baratnoje,de meg csak meg sem nagyon nezte oket.Egyetlenegyszer sem jutott eszebe,hogy megbantson a sulyom miatt.Felteni azonban felt, az egeszsegem miatt aggodik es probal nagyon emberien segiteni abban,hogy ledobjak nehany kilot.Talan Teged a baratod nem szeret annyira,hogy eltudjon fogadni teged igy.
32/34 anonim válasza:
Hagyd el, fogyj le, és utána látogasd meg. Na, akkor majd verheti a fejét a falba, de addigra Te már boldog leszel más oldalán. 22/N
33/34 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is!Csak nem olyan könnyű elhagyni vkit 4 után,ha szereted meg főleg!!! :(
2011. ápr. 14. 18:27
34/34 anonim válasza:
Van valami változás, fejlemény? Szakítottál vele? Mi a helyzet? (már ha nem vagyok túl indiszkrét...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!