Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jöhetnénk így? (többi lent)
Az a helyzet ,hogy van egy számomra nem mindennapi lány akibe belezúgtam mint az állat. Csak az itt a probléma ,hogy nálam 2 évvel idősebb és tényleg egy komoly lány persze nem ilyen bigott , de teljesen mások vagyunk.
Velem egymagas szép szőke , k*rva szép arc és tök nőies szépen öltözködik én meg, hát van amikor 3 napig ugyan abba a pólóba vagyok valami elhúzódott agypusztító hétvége alatt és bár amúgy igényes(tényleg) vagyok és tisztában vagyok vele ,hogy nagyon jól nézek ki De nem tudom meg tudnám -e szerezni ,mert valahogy csak nem illünk össze.
Meg gondolom és lehet nem igaz de az ilyen lányoknak nem a felzselézett vasalt hajú 21 éves saját kocsival rendelkező egyetemisták jönnek be?
jaaaaaaaaaa!vágom*
az az igazság,hogy a beszédstílusod nagyon hasonlított egy ismerős srácéra és kiakartam ügyeskedni,hátha ő az.de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!