Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudok tenni a depi ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni a depi ellen és hogyan jöhetnénk össze?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egyik osztálytársamba. (fiú vagyok). És nem merek erről még beszélni senkinek még a legjobb barátaimnak sem. Néha-néha a szerelmem és én egymásnak kisírjuk egymásnak a szerelmes gondjainkat. Az ilyen beszélgetések nagyon nehezek nekem. Ő nem szerelmes belém, de még én se mondtam el neki hogy szeretem. Nem merek lépni, nem merem elmondani neki, még korainak érzem. A suliban játszom a jókedvű, vidám srácot, azért mert ha látják hogy szomorú vagyok elkezdenek kérdezősködni hogy mi bajom van. Otthon meg tök depis leszek, és nem tudom hogy mit csináljak.
2008. nov. 27. 16:46
 1/6 anonim válasza:
Ha tényleg sokat jelent Neked Ő, akkor próbálj neki kedveskedni, hívd el sétálni, mozizni, v erre-arra, és amikor már elég sok időt töltöttetek együtt, sor kerülhet arra is, hogy bevallod neki, amit érzel(tudom, h nehéz, de vmit vmiért :))Ki tudja?! lehet, h neki is tetszel, csak ő is fél kimondani...hajrá:)
2008. nov. 27. 18:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogyha elhívom mondjuk sétálni, szerintem elkezd gyanakodni. Meg az a helyzet hogy merszem sincs nagyon hozzá :S
2008. nov. 27. 18:20
 3/6 anonim válasza:
Ismerem a helyzetet, h nehéz döntés...és talán gyanakodni is fog, de az nem baj, ha télleg szereted akkor meg kell érte tenned vmit, máskülönben nem sok esély van h viszonzásra találj nála!
2008. nov. 27. 18:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért jó érzés tudni hogy 2 ember biztosan szurkol nekem :)
2008. nov. 27. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy gyanús, dehát éppen ezt szeretnéd, nem? :)

Ha nem szeretnéd, hogy egyből kettesben legyetek, szervezz az osztályból pár (ha lehet, ne sokkal) haveroddal és lányhaveroddal mozit (hogy ő is pletyizhessen a lányokkal, ne csak te a fiúkkal). Ami fontos, hogy >te< hívd el a lányt :) Mondd, hogy páran elmennétek a hétvégén megnézni az xy filmet, és ha nincs programja, akkor csatlakozzon. Ha nem ér rá, ajánlj fel egy másik időpontot (ezért célszerű lenne legelőször őt elhívni).

Ha gyalog mentek (vagy vonattal, nem tudom:) ), akkor beszélhetsz hozzá, mozi után megkérdezheted a véleményét. Aztán mondhatod, hogy megismételnétek, ha tetszett azért, ha meg nem tetszett neki a film, akkor azért, hogy kijavítsd ezt az "égbekiáltó hibát" :) Nem jöhetsz belőle ki rosszul :)

Sok sikert :)

2008. nov. 27. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Fura másfél év után válaszolni erre de én is ebben a cipőben járok, azzal a különbséggel, hogy még csak megszólítani sem merem a lányt.
2010. márc. 2. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!