Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jöhetnénk így? (többi lent)
Az a helyzet ,hogy van egy számomra nem mindennapi lány akibe belezúgtam mint az állat. Csak az itt a probléma ,hogy nálam 2 évvel idősebb és tényleg egy komoly lány persze nem ilyen bigott , de teljesen mások vagyunk.
Velem egymagas szép szőke , k*rva szép arc és tök nőies szépen öltözködik én meg, hát van amikor 3 napig ugyan abba a pólóba vagyok valami elhúzódott agypusztító hétvége alatt és bár amúgy igényes(tényleg) vagyok és tisztában vagyok vele ,hogy nagyon jól nézek ki De nem tudom meg tudnám -e szerezni ,mert valahogy csak nem illünk össze.
Meg gondolom és lehet nem igaz de az ilyen lányoknak nem a felzselézett vasalt hajú 21 éves saját kocsival rendelkező egyetemisták jönnek be?
Lehet, hogy kifogtad az aranyhalat!
Nagyritkán lehet találni értelmileg 60 IQ feletti nőket is akik nem csak a zsebedet és nem csak azt nézik, hogy mennyire vagy egy Brad Pitt
Egyébként a kérdés valami olyasmi lenne ,hogy mondjuk a gyakorikérdésekponthura irogató jányok a fentebb említett jány helyében mit tennének... és nem azért tettem fel ezt a questiont mert majd a véleményetek alapján fogok hódító stratégiát összeállítani hanem mert jólesne a lelkemnek kedvező válaszokat kapni.
Aki valami bunkóságot fog írni az bekaphatja a f*szomat!
Te ismered a lányt, szerintem simán előfordulhat, hogy összejöttök. És nem bunkóságból, de én mondjuk a nálam idősebbekre bukom. :)
De szerintem... Ha valamennyire ismered a csaj múltját, milyen pasijai voltak, kik voltak a nagy szerelmek, és esetleg tudod, hogy Te mennyire vagy szimpatikus neki... Rajtad múlik, lehet, hogy bele kellene vágnod. :) Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!