Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jöhetnénk össze? Első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnénk össze? Első kapcsolatom lenne.

Figyelt kérdés

Van egy lány osztálytársam 2éve ismerem.Neki se volt még, nekem se volt még kapcsolatom.Soha nem éreztem még így, egyfojtába ő jár az eszemben.Szoktunk beszélgetni, viccesnek talál, mindig megnevettetem.El szoktunk menni bulikba is, de nem kettesben, vannak még lányok fiuk.A végén puszival válunk el, de nem csak tőlem, mindenkitől.De most jön a probléma, van még 3 osztálytársam is akik rá hajtanak, köztük az egyik legjobb barátom is.Ők tapasztaltabbak mint én.

Mit tegyek?

2010. jan. 1. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Vegyél egy kutyáááát!!!

Viccet félretéve, hajts te is. Dumálj vele sokat, próbálj közelebb kerülni hozzá. Legközelebbi discoba mondd, hogy szeretnél vele kettesben táncolni, és közben hívd el egy pizzára, nem baj ha nem rögtön rohantok. Beszéld meg, hogy holnap menjetek pizzázni és ott tudtok nyugisan dumálni. Mondd el amit érzel és légy őszinte. NEM CIKI, sőt még jó is. Ha nemet mondd akkor meg nincs mit tenni. Ja meg próbálj vele szemezni...

2010. jan. 1. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, lehet úgyis tudatni, hogy bejön neked, hogy ne legyen ciki, de azért érezze :) Küldj neki csak úgy egy smst, hogy jó lenne már őt látni, vagy hiányzik. Vagy ha vicces akarsz lenni neten rengeteg vicces smst találsz :D És abból tudni fogja hogy gondolsz rá :) De mégsem egy szerelmi vallomás így nem lehet beégni vele annyira. Ha olyan buliba vagytok, akkor felkérheted táncolni egy lassabb számra is :) Sőt elköszönésnél csak úgy meg is ölelheted, az sem beégés mert van amikor egy barátot is megölelünk. Ha örül neki, akkor azt úgyis észre fogod venni. =) És igaza van az előttem szólónak is, az is jó ötlet ha elhívod pizzázni, vagy moziba, vagy cukrászdába, vagy egyszerűen csak sétálni :) Hidd el ha neki is bejössz akkor érezni fogod. Sok szerencsét ;)
2010. jan. 1. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélgessetek minél többet, legyél vele nagyon kedves (persze scak természetesen, erre buknak a csajok), figyelmes, ha kell segíts neki. beszéljetek személyes dolgokról is ha belemegy. És ha már úgy érzed itt a pillanat, kérdezd meg, hogy elmenne e veled mondjuk sétálni, vagy kajálni vagy valahova amit szeret. Utána már csak be kell neki vallanod mit érzel, aztán a többi megy magától, ha ő is így érzi. de ez nálam 99°ban bejön;)

drukkolok

F/17

2010. jan. 1. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
SZerintem a vicc nem az igazi, mint a nevében is benne van az egy vicc.
2010. jan. 1. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
99°ban bejön? Szerintem 360 fokban is bejön :D
2010. jan. 1. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:
lol % akart lenni xD
2010. jan. 1. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!