Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetnénk össze? Nem tinédzserlamúr, annál komolyabb a kérdés.
Iwiwen felvettem még terhesen, de ez nem jelent semmit, mert sok paciense felveszi. Hű, én nem vagyok ilyen bátor, meg ő olyan kis csendes típus, lehet, hogy megijedne :)
Jaj mit csináljak? Úgy ábrándozom, mint egy tinédzser, tök röhejes vagyok...
Ha legközelebb mész hozzá, időzz el nála. Beszélgess vele... Említsd meg, hogy egyedül vagy... Persze ne így( most épp nincs senkim..) Hanem csak beszélgetés közben kérdezd meg, hogy van-e valakije, és amikor mondja, hogy nincs említsd meg neki, hogy igen, ti is szétmentetek a férjeddel... Legyél kedves barátságos, és nyugodtan ülj ott egy kis ideig... Nem hinném, hogy kidobna... Talán örülne is a beszélgetőpartnernek...
Amúgy magánorvos, vagy körzeti?
Nem, dehogy.
Ha félsz élőben, akkor lehet, hogy iwiw-en kéne. Ha nem akarsz kapásból a tárgyra térni, akkor lehet, h kérdezgetni kellene először a szakterületéről, sztem válaszolna, és emellett később, vagy már egyből érdeklődni felőle. Az alap, hogy az adatlap egyedülállóra legyen állítva.
Sok sikert!
Köszönöm, aranyosak vagytok. Sok év után nehéz újból ismerkedni :(
Ha történik valami, majd megírom. Azért ha még valakinek eszébe jut valami, írjon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!