Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan jöhetnénk össze? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnénk össze? Nem tinédzserlamúr, annál komolyabb a kérdés.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hát ne ítéljetek el és ne kövezzetek meg légyszi. Ahhoz a dokihoz szeretnék közeledni, vagy legalábbis tudomására hozni, hogy zöld a lámpa, akinél a kislányomat szültem. Már a terhességem alatt is egy húron pendültünk, tudjátok, amikor lehet érezni, hogy megvan a kölcsönös szimpátia, csak hát a szituáció nem volt olyan, hogy kialakuljon valami. Azóta tönkrement a házasságom, egyedül maradtam. A dokighoz meg nem sűrűn járok, évente a rákszűrésre és kész :) Meg hát ez nem a rendelőbe való dolog, ott a betege vagyok és ezt ő maximálisan figyelembe venné szerintem. Ötleteket várok! Hogyan kerülhetnék közelebb a magánemberhez? Ja a családi állapotával tisztában vagyok, nőtlen, és nincs senkije.
2009. nov. 13. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Iwiw-en, myvip-en esetleg nincs fent? Én jelölném. Most ez lehet, h túl mondern lenne, de azért bemenni rendelésre, h "Doktorúr egy randi esetleg?" hát az necces.
2009. nov. 15. 20:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Iwiwen felvettem még terhesen, de ez nem jelent semmit, mert sok paciense felveszi. Hű, én nem vagyok ilyen bátor, meg ő olyan kis csendes típus, lehet, hogy megijedne :)

Jaj mit csináljak? Úgy ábrándozom, mint egy tinédzser, tök röhejes vagyok...

2009. nov. 15. 21:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja, jó, félreértettem, amit írtál. Szóval így konkrétan tényleg gáz lenne lerohanni, iwiw jelölés már rég megvolt. Hogyan tovább? Szülinapjára írtamneki, visszaírt hogy kedves vagyok és köszöni. De sztem eszébe sem jut, hogy facér vagyok. Vagy nem is tetszettem neki, rosszak voltak a megérzéseim?
2009. nov. 15. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb mész hozzá, időzz el nála. Beszélgess vele... Említsd meg, hogy egyedül vagy... Persze ne így( most épp nincs senkim..) Hanem csak beszélgetés közben kérdezd meg, hogy van-e valakije, és amikor mondja, hogy nincs említsd meg neki, hogy igen, ti is szétmentetek a férjeddel... Legyél kedves barátságos, és nyugodtan ülj ott egy kis ideig... Nem hinném, hogy kidobna... Talán örülne is a beszélgetőpartnernek...

Amúgy magánorvos, vagy körzeti?

2009. nov. 16. 11:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Magán. A múltkor volt is okom hogy menjek, de sajnos tök nyúl voltam. Attól félek, hogy megint nyúl lennék. Nagyon szánalmas vagyok, igaz? :(
2009. nov. 16. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, dehogy.

Ha félsz élőben, akkor lehet, hogy iwiw-en kéne. Ha nem akarsz kapásból a tárgyra térni, akkor lehet, h kérdezgetni kellene először a szakterületéről, sztem válaszolna, és emellett később, vagy már egyből érdeklődni felőle. Az alap, hogy az adatlap egyedülállóra legyen állítva.

Sok sikert!

2009. nov. 16. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok. Sok év után nehéz újból ismerkedni :(

Ha történik valami, majd megírom. Azért ha még valakinek eszébe jut valami, írjon! :)

2009. nov. 17. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!