Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetnénk össze?
Figyelt kérdés
Ma késő délután fogok találkozni egy fiúval. Elmegyünk tekeregni valahova.Mit mondhatnék neki amiből rájön arra, hogy őrülten belézúgtam. Már mondta nekem, hogy helyes csaj vagyok, de én nem mertem megmondani azt, hogy ő is jól néz ki.
Ez olyan nem randi randi.
Mit tehetnék? És hogyan viselkedjek? Hogy öltözzek fel egy ilyen alkalomra?
Ez az első ilyen nekem... :$
2010. ápr. 26. 15:55
1/4 A kérdező kommentje:
sürgős! de most tényleg...
nagyon tanácstalan vagyok :(
2010. ápr. 26. 16:01
2/4 anonim válasza:
ne legyél slampos
ne nyomulj
ha megdícsér, hogy csinos vagy mondd neki hogy ő is az
talán valami ilyesmi
3/4 anonim válasza:
Hát am szerintem mondd neki nyugodtan h jól néz ki mert az felbátorítja,érzi tőle h sinen van.Am nincs mitől tartanod mert a pasinak bejössz...szerinte helyes csaj vagy,elmegy veled sétálni szóval komolyak a szándékai.Szerintem add magadat,mosolyogj rá,nézz a szemébe,próbálj meg közel lenni hozzá.Öltözködés...?Ez egyénfüggő a pasiknál h kinek mi jön be...szerintem olyan ruhát vegyél fel,amiben jól nézel ki,jólérzed magad,szolidan sminkelj.Tegyél magadra vmi fincsi parfümöt,egy rágó vagy tictac a szájba és kész ;)sok sikert.
4/4 anonim válasza:
add magad mosolyogj és kérdezz rá h nem akarna e többet vagy vezesd rá a témára:D 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!