Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ez? De most őszintén,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? De most őszintén, fiúk (inkább), de lányok is!

Figyelt kérdés

Szóval nagyjából egy hónapja vagyok együtt a barátommal és azóta amikor fenn van nem nagyon ír msn-en pedig fent van. Régen mindig rám írt, de most órák hosszat elérhető mégse ír rám. Telefonon felhív, ott beszélünk, meg találkozni is hív és akkor is minden a legnagyobb rendben van.

De azért ez nem fura? Vki elmondaná mit gondol, aki tapasztaltabb nálam..?

2011. máj. 4. 18:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Méghogy együtt vagy vele..röhej..

Mond töltöttetek együtt 1 napot?

Ez szerelemnek tudod nevezni? Ezt nevezed párkapcsolatnak?

Jah persze a sims játékban igen.

A párkapcsolat sokkal többről szól, mint holmi msn-ről.

És hidd el, megcsalnálak. De csak azért mert netes szerelem nem működik...

2011. júl. 7. 20:01
 32/37 anonim ***** válasza:
Szia. Velem is volt ilyen, aki maximum annyira irt csak ram, hogy akkor mikor talalkozunk. Minden rendben volt, csak tobbnyire filmezett, jatszott, ezert nem irt. Msn-nel en is ugy vagyok, hogy csak bejelentkezek es ra sem nezek, ha valaki ir arra persze valaszolok. Volt olyan baratom is, akivel viszont meg randik utan is beszeltunk, orak hosszat. Szoval szerintem emberfuggo. De amig szemelyesen minden oke, addig ne ragodj az msn-es teman :)
2011. júl. 7. 20:31
 33/37 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak nem tud jól MSN-ezni. Ez alatt azt értem, hogy a személyes beszédhez képest nem tud annyira koncentrálni vagy nem érti meg olyan könnyen a beszélgetőpartnerét. De ha eleget találkoztok, akkor miért baj, ha nem MSNezntek állandóan?
2011. júl. 7. 20:39
 34/37 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő várja, hogy ráírj, de ha sokat vagytok együtt, akkor már nagyon nincs mit beszélni, mert nem tudtok. De az is lehet, hogy nem ér rá, s azért nem ír, vagy nincs gépnél. (be lehet állítani, hogy ne menjen át tétlen-be) De lehet, hogy kockul, s nem figyel.
2011. júl. 7. 23:59
 35/37 anonim ***** válasza:
normalis
2011. júl. 8. 00:04
 36/37 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Ha beszélni akarsz vele, írj rá!
2011. júl. 8. 01:27
 37/37 A kérdező kommentje:

Kedves normális és hagyjuk milyen Válaszolók :)

A kérdést véletlenül emeltem ki. A probléma rég megoldódott xD és nem egy napot töltöttünk, hanem akkor kb. 1 hónapot :)

Előtte nem volt senkim, úgyh. baromira nem volt ahonnan tudjam, mi mennyire normális. :D

Am. kösz mindenkinek, aki segíteni akart a többi meg ... :)) Legyetek boldogok xD

2011. júl. 9. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!