Fiúk! Most őszintén! Melyik alkat jön be inkább?
1.A vékony/sovány lányok,akik még nem anorexiások,de már eléggé vékonyak,fogni való nincs nagyon rajtuk,törékeny alkatúak,pici mell/fenék,vékony combok,lapos has.Kb.ilyesmi:
2.A husis,nőies alkatú lányok,akik nem vékonyak,nem is kövérek,de van aki szerint ez már kövér.Nagy/közepes mell,kerek/nagy popsi,széles csípő,pici poci,vaskosabb combok,néhány kg plusz.Kb.ilyen:
Kort is írjatok,legyetek oly szívesek!
:)
Ezek: 2.A husis,nőies alkatú lányok,akik nem vékonyak,nem is kövérek,de van aki szerint ez már kövér.Nagy/közepes mell,kerek/nagy popsi,széles csípő,pici poci,vaskosabb combok,néhány kg plusz.Kb.ilyen:
:)
17F
Mindenképp a 2. variáció..
Kicsit szélesebb csípő az átlagnál és teltebb alkat jön be.. persze normális keretek közt.
sztem nagyon vonzó, ha van mit fogni egy csajon..
Bocsi, mondjuk én lány vagyok de azért írok :D
A 2. mindenképpen sokkal szebb és nőisebb.
Jennifer L. alkata mindig is tetszett :) Sajnos én a véknyak közé tartozok, de nem bánnám, ha ilyen alkatom lenne.:)
18L
2. de nem pont ezek közül :D
19/F
hát, sztem még a 2. kategóriás képek is vékonyak. pont az ilyenek miatt van minden másfeledik lánynak testképzavara:S egybként 2-at mondanám, de nem a képek miatt...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!