Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? De most őszintén, fiúk (inkább), de lányok is!
Szóval nagyjából egy hónapja vagyok együtt a barátommal és azóta amikor fenn van nem nagyon ír msn-en pedig fent van. Régen mindig rám írt, de most órák hosszat elérhető mégse ír rám. Telefonon felhív, ott beszélünk, meg találkozni is hív és akkor is minden a legnagyobb rendben van.
De azért ez nem fura? Vki elmondaná mit gondol, aki tapasztaltabb nálam..?
De volt, hogy ráírtam de olyan passzív. Nem igazán értem.
Ezért elhatároztam én se írok neki..
Fura és én is felkapnám a vizet de arra nem gondoltál,hogy nem jó az msn-je pl.nincs is bejelentkezve de a gép mégis azt jelzi,hogy fen van.Velem is szokott ilyen lenni és ez valami vírus miatt van ami feltöri az msn-t.
21/N
messenger = msn
az msnen az egy szar én már 3 éve nem használom. ott a fészbúk ha kell valami ott meg ugyse kezdek el órákig kumonikálni ..
Szóval ez teljesen természetes? :S
Nem tudom miért nekem egyből az ugrik le, hogy jó találkoztunk ennyi belőlem elég is volt. Tuti nincs vírusa ott van a gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!