Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondahtom-e neki, amit őszintén gondolok vagy inkább hallgassak egy értékes barátság érdekében?
A helyzet az, hogy fokozatosan de beleszerettem egy lányba. Azt hittem csak erősen kötődöm hozzá és pusztán rajongok érte. Ám hidegzuhanyként ért hogy nem. (Erre az döbbentett rá, hogy féltékeny vagyok bárkivel barátkozik és legszívesebben csak magamnak akarnám.)Mostanra már annyira kínoz ez az a gondolat és, hogy nem mondhatom el az igazat, hogy azon gondolkozom valóban vallani kéne. De nem tudom egy ilyet egyáltalán miként lehetne előadni-mikor még magam sem fogtam fel igazán-ráadásul úgy hogy nem akarom elveszíteni. Sem mint szerlemet sem mint barátot. Ti mit javasoltok?
Válaszotokat előre is köszönöm: egy kétségbeesett lány
Hogy érted azt, hogy "beleszerettél"? Leszbikus aligha vagy, az csak a nők 2%-a, és ha az lennél, azt más kontextusban már rég megtudtad volna. Viszont létezik egy olyan viszony, ill. érzés (nem tudom, van-e egyáltalán neve), ami hasonlít a szerelemhez és nők között szokott fennállni, de nem szexuális jellegű. Ha olvasol 18. vagy 19. századi regényeket, akkor egyébként rengeteg példát találhatsz arra, hogy barátok között (nők, de kismértékben férfiak között) is előfordul érzelmileg nagyon intenzív vonzalom. Ma egyes kutatók szerint többek között azért nem léteznek ilyen szerelemszerű barátságok, mert az emberek annyira rettegnek, hogy homoszexuálisnak tűnnek, hogy inkább elnyomják magukban a hasonló érzelmeket.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: természetesen ne közöld vele, nem kell összezavarni azt, ami működik.
Ne mondd el neki csak úgy váratlanul, ki fog akadni, meg ez nem így megy amúgy sem! Főleg ha ittatok kicsit, néha ölelgesd, puszilgasd, és eleinte csak véletlenszerű kezdeményezéseket tégy, ahonnan még ártatlanul vissza tudsz táncolni, ha látod, hogy kiakad. Ne nyomulósan, csak leheletfinoman. Kicsit tovább hagyd a kezed a derekán, kicsit tovább öleld, véletlen a nyakára menjen a puszi, stb. stb. Aból már láthatod, hogy jól fogadja-e. De lehet, hogy egyszer spontán egymásnak estek, mint én az első barátnőmmel..... Szerelmet ne vallj, az zavarba ejtő lehet akkor is, ha ebbe-abba a lány belemegy! Mert ő maga sem fogja tudni hova tenni a történteket, és a "szerelem" túl durvának fog tűnni...
egy biszex nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!