Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? De most őszintén, fiúk (inkább), de lányok is!
Szóval nagyjából egy hónapja vagyok együtt a barátommal és azóta amikor fenn van nem nagyon ír msn-en pedig fent van. Régen mindig rám írt, de most órák hosszat elérhető mégse ír rám. Telefonon felhív, ott beszélünk, meg találkozni is hív és akkor is minden a legnagyobb rendben van.
De azért ez nem fura? Vki elmondaná mit gondol, aki tapasztaltabb nálam..?

Az egyik előző válaszolónak írnám, hogy mit jelent az, hogy MSN-re kiírja, hogy a párja. Már ott is lehet ilyen abszurdumokat beállítani, mint a Facebookon.
Személy szerint én nem használok MSN-t. Mármint nem az MSN programot használom, hanem egy teljesen másikat, ami beléptet MSN-re, de ott egybe kezeli a partnerek összes (akár 6: MSN, Facebook, Skype, IRC, ICQ, AOL) elérhetőségét.
Nem lehet, hogy a te párod is egy ilyen sok-protokoll-egyben programot használ, és rosszul állította be. Hogy véletlenül a Skype-ra küldi ki az üzenetet. Nekem is minden partnernél be kellett állítanom, hogy oda küldje, amelyiken a legkevesebb időt volt fenn a belépése óta (szóval a legutolsó bejelentkezése oda történt), így biztosabb, hogy megkapják.

most biztosan belefogsz halni hogy nem ír rád
már nem azért de más meg örülne neki hogy élőbe találkozik vele a pasija te meg itt rinyálsz hogy Miért nem ír rám,istenem,mi lesz most????
13L

Kedves kérdező!
Mostani barátnőm is már panaszkodott ezért. Válaszom az volt, hogy nem szeretek interneten keresztül beszélgetni azzal, akit ismerek személyesen. A személyes találkozás híve vagyok! Teljesen más. Az életben ennek nagyobb szerepe van, mint gondolnád.

Én sem kezdenék MSN-en beszélni ha már járnánk. Mert:
- ha mindent megbeszélnénk ott, nem lenne miről beszélni személyesen
- nem akarok úgy beszélni hozzád, hogy nem nézhetek a szemedbe
- nem láthatom a reakcióidat
- nem ölelhetlek át
- nem csókolhatlak meg
Élőben akarnék veled kommunikálni! Csakis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!