Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Őszintén! Inkább a vékony vagy inkább a teltebb lányok jönnek be nektek? Minden korosztály véleményére kíváncsi vagyok.
Nekem a közepes vagy vékony csajok.Ne legyen csontsovány de ne is legyen elhízva.
19/F
"combos és picit fenekes"
nállam nem gond ha teccik rajta
nem szeretem a csont vékony lányokat de túl dagi se legyen
jol áljon neki az amije van:)
25/f
nekem a kicsit teltebbek, de nem a kövérek!!!
a vékonyabbak ritkán jönnek be. lehetnek azok is szépek, helyesek meg minden, de szexuálisan nem vonzanak...hát mit tudnék rajtuk fogni?:O...amúgy ez az utsó mondat közhely, de nagyon igaz!
23/f
Csinos, karcsú, formás.
Se a kövér se a sovány nem jön be. Bár, aki formás nem pedig kövér az nem kérdezget ilyeneket. A kövérkések szeretnek valami önigazolás félét keresni...
Én a teltkarcsú nőket szeretem, akik ilyen aranyközéputak a vékonyság és a "kóros" kövérség között. Azonban nem nagyon szoktam figyelni ezt, mert már a nagyon nagyon ducitól eltekintve minden típusú barátnőm volt már :). Egy kicsit teltebb nő is lehet vonzó és kívánatos, csak tudni kell megtalálni a stílust. Jelezném, hogy annál undorítóbb nincs, ha egy nő akinek hasa van felvesz egy csípőfarmert meg egy toppot. Sokszor vagyok úgy, h ránézek és ha nem így lenne felöltözve még vonzónak is találnám, de ez totál kiábrándító :)
24/F
melyik jön be? akit beengedek :D:D:D
viccet félre téve:
fotózni a kicsit vékonyabbakat könnyebb :)
alaphelyzetben nálam nem az a lényeg, hanem az összbenyomás.
ha csak külsőt nézzük, akkor legyen a lánynak csípője és dereka. ideális helyzetben a válla és a csípője egyforma széles.
de inkább lenyen egy lányon 5-10 kg-val több, mint kevesebb.
a kutyaólalkat (minden sarkán egy csont) nekem nem annyira jön be, de mint írtam, nem ez a lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!