Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Őszintén! Inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Őszintén! Inkább a vékony vagy inkább a teltebb lányok jönnek be nektek? Minden korosztály véleményére kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
Lehet,már sokszor tették fel ezt a kérdést,akk bocsi...És még egy kérdés...Nagy baj,ha egy lány kicsit combosabb meg fenekesebb, de am csinos???
2009. júl. 6. 01:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Ha teltebb nem azt jelenti, hogy 200 kiló, akkor bizony ők :)
2009. júl. 6. 01:01
 2/24 anonim ***** válasza:
84%

Nekem a közepes vagy vékony csajok.Ne legyen csontsovány de ne is legyen elhízva.

19/F

2009. júl. 6. 01:02
 3/24 anonim ***** válasza:
83%

"combos és picit fenekes"

nállam nem gond ha teccik rajta

nem szeretem a csont vékony lányokat de túl dagi se legyen

jol áljon neki az amije van:)

25/f

2009. júl. 6. 01:08
 4/24 anonim ***** válasza:
80%

nekem a kicsit teltebbek, de nem a kövérek!!!

a vékonyabbak ritkán jönnek be. lehetnek azok is szépek, helyesek meg minden, de szexuálisan nem vonzanak...hát mit tudnék rajtuk fogni?:O...amúgy ez az utsó mondat közhely, de nagyon igaz!

23/f

2009. júl. 6. 01:11
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
Én inkább a kicsit teltebbeket szeretem ezáltal nem azt értem hogy kövér és nagy pocakja legyen,csak ne legyen csont sovány mert az nem túl szép. Ha küldesz képet privibe akkor megmonthatom hogy te hogy is nézel ki. 16F
2009. júl. 6. 01:25
 6/24 anonim ***** válasza:
91%

Csinos, karcsú, formás.

Se a kövér se a sovány nem jön be. Bár, aki formás nem pedig kövér az nem kérdezget ilyeneket. A kövérkések szeretnek valami önigazolás félét keresni...

2009. júl. 6. 01:34
 7/24 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó: ne feledkezz meg arról, sok lány valójában nem kövér, csak annak hiszi magát, és azért kell neki a "biztatás"!
2009. júl. 6. 01:46
 8/24 anonim ***** válasza:
91%

Én a teltkarcsú nőket szeretem, akik ilyen aranyközéputak a vékonyság és a "kóros" kövérség között. Azonban nem nagyon szoktam figyelni ezt, mert már a nagyon nagyon ducitól eltekintve minden típusú barátnőm volt már :). Egy kicsit teltebb nő is lehet vonzó és kívánatos, csak tudni kell megtalálni a stílust. Jelezném, hogy annál undorítóbb nincs, ha egy nő akinek hasa van felvesz egy csípőfarmert meg egy toppot. Sokszor vagyok úgy, h ránézek és ha nem így lenne felöltözve még vonzónak is találnám, de ez totál kiábrándító :)

24/F

2009. júl. 6. 02:21
 9/24 anonim válasza:
84%
Hát nelegyen gebe:D
2009. júl. 6. 02:27
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

melyik jön be? akit beengedek :D:D:D

viccet félre téve:

fotózni a kicsit vékonyabbakat könnyebb :)

alaphelyzetben nálam nem az a lényeg, hanem az összbenyomás.

ha csak külsőt nézzük, akkor legyen a lánynak csípője és dereka. ideális helyzetben a válla és a csípője egyforma széles.

de inkább lenyen egy lányon 5-10 kg-val több, mint kevesebb.

a kutyaólalkat (minden sarkán egy csont) nekem nem annyira jön be, de mint írtam, nem ez a lényeg :)

2009. júl. 6. 03:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!