Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Őszintén! Inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Őszintén! Inkább a vékony vagy inkább a teltebb lányok jönnek be nektek? Minden korosztály véleményére kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
Lehet,már sokszor tették fel ezt a kérdést,akk bocsi...És még egy kérdés...Nagy baj,ha egy lány kicsit combosabb meg fenekesebb, de am csinos???
2009. júl. 6. 01:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
84%
11.29-nél a pont!
2009. júl. 6. 16:44
 22/24 A kérdező kommentje:
Én nem a vékony lányokat szerettem volna lejáratni!!!Eszembe sincs,én is szeretnék olyan lenni mint ők....Csak bizonytalan vagyok...162cm vagyok és 55kg és ez leginkább az alsó részemen látszik...és néha megszólnak,és rosszul esik...csak ezért kérdeztem....És köszönöm mindnekinek a válaszokat (=
2009. júl. 6. 23:30
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Csajszi, ne hülyéskedj már, a paramétereid alapján teljesen jó vagy, ideális súlyú!!!! Ne hagyd, hogy bárki elvegye az önbizalmadat! Biztosan jól nézel ki - felesleges a súlyod miatt aggódnod! Én azt hittem, egy tényleg telt csaj írta ki ezt a kérdést, meglepődtem, hogy szó sincs erről!
2009. júl. 7. 10:05
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez most jól esett =)
2009. júl. 7. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!