Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Őszintén! Inkább a vékony vagy inkább a teltebb lányok jönnek be nektek? Minden korosztály véleményére kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
Lehet,már sokszor tették fel ezt a kérdést,akk bocsi...És még egy kérdés...Nagy baj,ha egy lány kicsit combosabb meg fenekesebb, de am csinos???2009. júl. 6. 01:00
11/24 anonim válasza:
Nekem a vékony lányok jönnek be de lehet "kicsit combosabb meg fenekesebb" is. Pár plusz kiló még elmegy
18/f
12/24 anonim válasza:
Attól függ mire kell, sexre jó bárki, járni meg az akitvel jól érzem magam, bejön, aki tetszik, tetszhett bármiért nem súlytól függ.
13/24 anonim válasza:
nekem a kicsit teltebbek jönnek be nem tom mért de sztem nagyon jól áll nekik
14/24 anonim válasza:
"Nagy baj,ha egy lány kicsit combosabb meg fenekesebb" Jajj, ne is mond, a barátnőm pont ez a típus! :) Jó vastag izmos combja és feneke van, imádom! Meg amúgy is kicsit húsos, de csak annyira, ami még nem nevezhető túlsúlyosnak. Kell egy kis zsír, anélkül nem szép egy nő. 60kg szerintem pont megfelelő. Jó markolható fenékkel :) Ráadásul ha fogy egy nő, gyakran a melléről mennek a kilók.
15/24 anonim válasza:
tényleg hiába mondom én mindig a lányoknak hogy nem szeretem a nagyon vékony lányokat csak nem hiszik el.. azt hiszik hogy nem akarom őket megbántani -_-' pedig tényleg igaz, hogy én szeretem ha nem vékonyak, inkább van rajtuk néhány kiló 'felesleg'. amikor nem kell attól félni hogy jajj, csak össze ne törjem.. na persze nem azt mondom hogy legyen akkora mint egy ház, de azér tlehet rajta egy-két plusz kiló. :) jó igaz mondjuk hogy én elég vékony vagyok de ennek ellenére a kicsit teltebbeket szeretem.
szóval válaszolva: inkább a teltebb, és nem nem baj.. sőt.. :)
18f
16/24 anonim válasza:
Annyira hülyeség, hogy minden 10. kérdés ezzel kapcsolatos.Ez a kérdés is azért lett feltéve, hogy a vékony lányokat lejárassák.Az én barátnőm nagyon vékony,sőt akár soványnak is mondhatnám, de én így szeretem. Ha igazán szeretsz valakit teljesen mindegy hogy 50 kg vagy 150kg. De ezt majd ugyis csak akkor értitek meg,ha igazán szeretni fogtok valakit. 27/F
17/24 anonim válasza:
A csontsovány inkább undorító mint szép(sztem). Szoval a Vékonytól kicsit teltebb magyarán a közepes testalkat. ( amúgy meg sztem mind1 csak ne legyél szó szerint nehézbombázó)
18/24 anonim válasza:
14-éves leszek, fiú.. Én a nagyon vékony lányokat se szeretem, de a húsosabb lányokat sem.. Ne legyen túlságosan sovány, de teltebb se nagyon..
19/24 anonim válasza:
Nekem a teltebb nők jönnek be, a vékony nőket v.hogy nem találom vonzónak sehogysem legyen rajta mit fogni:) 18/F
20/24 anonim válasza:
Te gondolom nem vagy vékony, és ezért azt a választ várod, hogy húúú igen a teltebb lányok a jobbak, hát nem. Egy lány legyen nőies, de vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!