Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? De most őszintén, fiúk (inkább), de
lányok is!
Figyelt kérdés
Szóval nagyjából egy hónapja vagyok együtt a barátommal és azóta amikor fenn van nem nagyon ír msn-en pedig fent van. Régen mindig rám írt, de most órák hosszat elérhető mégse ír rám. Telefonon felhív, ott beszélünk, meg találkozni is hív és akkor is minden a legnagyobb rendben van.
De azért ez nem fura? Vki elmondaná mit gondol, aki tapasztaltabb nálam..?
elég is. ha anap 24 órájában beszélgettek, a végén kifogytok és majd személyesen nézhetitek egymást csöndben...
2011. máj. 4. 18:15
12/37 anonim válasza:
Le kéne tiltani az msn-t az internetről. :D
2011. máj. 4. 18:16
13/37 anonim válasza:
Hát szerintem meg fura ez hogy egyáltalán nem ír rád, ha már egyszer felmegy rá, akkor írhatna.. és legalább te msnre ki vagy neki írva? meg valahol hogy párkapcsolatban van?
2011. máj. 4. 18:27
14/37 anonim válasza:
egyébként meg az előző válaszolóknak, szerintem nem hülyeség az msn,mert van hogy az ember nem tud mindnenap találkozni a párjával és telefonon megbeszélni a dolgokat kicsit költséges lenne, és az msn megy ingyen van:)
2011. máj. 4. 18:29
15/37 A kérdező kommentje:
Persze facebookon kint vagyunk egymásnak, meg am minden oké, felhív, megfogja a kezem, de ez az msn téma... áh már tényleg nem tudom mit gondoljak...:(
2011. máj. 4. 18:32
16/37 anonim válasza:
Az én barátom se szokott mindig rám írni, ha mégis, van hogy aztán fél órákra elhallgat, mert valamivel molyol a gépen. Vagy én kezdek bele valami filmbe. Ha velem van velem foglalkozik, elég bizarr lenne, ha akkor ülne neki gépezni. Nem kötelező mindig velem törődnie, van saját élete. Ebbe nem kell rémeket látni.
20L
2011. máj. 4. 18:42
17/37 Kingaa1 válasza:
ha telefonon rendesen komunikáltok, akkor mit sirsz? az msn tényleg szar, mert rombol... sokszor félerértsük, vagy rosszul vagy úgy ahogy az eszünk diktálná...
2011. máj. 4. 19:02
18/37 anonim válasza:
Az MSN ingerszegény kommunikációs forma, ráadásul könnyen félreérthető amit ott írsz, egy idő után meglehet unni. Ha amúgy keres meg találkoztok is, akkor semmi gond. Lehet hogy csak utál írásban kommunikálni.
24f
2011. máj. 4. 19:05
19/37 anonim válasza:
régen azért írt msnen hogy felszedjen, de mivel már meg van, ezért nem kell msn-eznie, mert gondolom eleve nem szerette
2011. júl. 7. 18:08
20/37 anonim válasza:
Nem eggyel talán nem fura ha nagyon szeretnél vele beszélni msn-en akkor irj rá te!! Én ezt egy párszor elbasztam mert azt akartam a barátom (mert én lány vagyok) hogy én irjak rá csak ezt én nem tudtam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!