Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek így vele?

Figyelt kérdés
Már egy éve vagyunk együtt,és én még szűz vagyok.Holnap lenne egy sátrazás ami szerintem szép hely lenne ez első alkalomra.Nagyon szeretem őt,de mielőtt összejöttünk volna,előtte mindenfélét hallottam hogy ő csak a szexre megy stb.Persze megbízom benne meg elhiszem hogy szeret,de azok a dolgok amiket tett meg amiket mondtak azok nem hagynak nyugodni.Tényleg szeretem,de nagyon félek ha lefekszem vele akkor utána otthagy.Ti mit csinálnátok?
2011. máj. 2. 20:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Öhm..A haverjai keresztbe tehetnek neki, de nem neked. Ha a haverjai ellenzik akkor neked segítenek. Nekem se az én barátaim mondták, hogy felejtsem el őt, hanem az ő ismerősei, szóval.....megint zsákba macska:S Én neked akarok jót, de ha makacs vagy sajnálom, nem tudok segíteni rajtad. Ha valakit megvádolnak és te is tudod róla, hogy képes rá akkor a boci szemeire nézel? Hiszékeny vagy és stabilatlan. Én nem bíznám egy volt autó tolvajra a kocsim, főleg amikor mások tudják, hogy megsem változott. Esélytelen, bocs.
2011. máj. 2. 21:33
 22/35 A kérdező kommentje:
Tudom hogy naiv vagyok meg hiszékeny meg önfejű stb.Igazából lehet hogy nekem az lenne a jó ha koppannék mert akkor rájönnék hogy nem szabad mindent elhinni.De értitek gondolom neki is vannak emberi érzései,lehet ő is szerelmes,és épp ezért nem tudom mit tegyek.Értitek?
2011. máj. 2. 21:42
 23/35 anonim ***** válasza:
Kiscsillag, ha koppani fogsz azután is szeretni fogod:S Hát nem érted?? Jaj, hosszú látom. Remélem veled nem fogok beszélgetni sose, mert már unom azokat a lányokat akik nekem sírják el az ex pasijukat:S Te nem tudod mi lesz, de én igen:S
2011. máj. 2. 21:48
 24/35 anonim ***** válasza:
Jah és már volt öngyilkos hajlamú panaszkodom is:/ Próbálkozott erek felvágásával, de nem sikerült. Persze ez nálad nem fog előfordulni, mert nem váratlan csalódásod lesz:) Nálad másabb lesz, bizony.
2011. máj. 2. 21:53
 25/35 anonim ***** válasza:

Te jó ég, a kedves 73%-os válaszoló nagyon okos...szerintem jobb, ha figyelmen kívül hagyod a rendkívül elmés hozzászólásait.

Csakis te tudod, hogy mit érez irántad, hiszen te ismered őt.

1 év elég hosszú idő, ha eddig várt, szerintem nem csak amiatt van veled, emellett ennyi idő alatt te is kiismerhetted annyira, hogy tudd, mit akar.

És ha eddig csajozott össze-vissza? Akkor mi van?

Nem vagyok rá büszke, de eddig az összes barátomat megcsaltam, kivéve a jelenlegi páromat,akit a világon mindenkinél jobban szeretek és eszembe sem jutna, hogy bárki mással legyek rajta kívül.

Szóval a régi dolgokat felejtsd el, mindenkinek benő egyszer a feje lágya, lehet, hogy neki pont most.

Ha úgy érzed itt az ideje és szereted őt, akkor ne törd butaságokon a fejed, tedd meg!

Egyébként ha tényleg csak a szex miatt van veled(amit nagyon nem hiszek) legalább nem örlődsz tovább és kiderül.

Különben meg a helyedben én biztos neki mondanám el az aggályaimat, hiszen egy párkapcsolatban szerintem fontos, hogy a másik fél tudja az ehhez hasonló dolgokat, emellett láthatod közben a reakcióit, abból sok minden kiderül.

L/24

2011. máj. 2. 23:11
 26/35 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de te nagyon buta vagy...:( Pedig mi próbáltunk segíteni, de ha te ennyire naiv vagy, akkor koppanj csak!
2011. máj. 3. 00:02
 27/35 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet megmondani.

El tudom képzelni hogy hátbatámadós g ecik a haverjai akik el akarják szúrni a kapcslatotokat valami személyes okból.

nekem az is fura, hogy ha valóbban ennyire tartják, akkor miért barátkoznak vele.

nem tudom mennyire mély a kapcsolatotok, van akinél az egy év csak közös fagyizás és van akiknél már minden porcikáját ismerik a másiknak.

Ha viszont szerelemből szeretnéd elveszíteni, akkor keress valaki olyat akiben nem kételkedsz és őszintén megbízol.

Azért sem ítéllek el, ha úgy vagy vele hogy nemérdekel ha otthagy lefekszel vele. A te életed, nem valamiféle kincs vagy amiért hazárdírozni lehet hanem felnőtt ember felelős döntésekkel. Ha neked így is okés, lehet fergeteges élmény az első.

2011. máj. 3. 00:14
 28/35 anonim ***** válasza:
NA lefeküdtél vele???
2011. máj. 3. 19:53
 29/35 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez engem is érdekel. Én nem tettem volna, remélem a kérdező sem.
2011. máj. 3. 19:55
 30/35 A kérdező kommentje:
Igen lefeküdtünk,de nem mentünk sátrazni.Tegnap este egyszer csak betoppant,hogy hiányoztam neki.Aztán rendeltünk pizzát,meg beraktunk egy filmet,és háát.:) Igen lefeküdtem vele.De nem bántam meg.Ma is olyan aranyos volt.Beteg vagyok 38 fokos lázam van,és délelőtt beállított egy csomó finomsággal,bebújt mellém az ágyba...:)Annyira szeretem!!:))
2011. máj. 3. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!