Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek így vele?
Te jó ég, a kedves 73%-os válaszoló nagyon okos...szerintem jobb, ha figyelmen kívül hagyod a rendkívül elmés hozzászólásait.
Csakis te tudod, hogy mit érez irántad, hiszen te ismered őt.
1 év elég hosszú idő, ha eddig várt, szerintem nem csak amiatt van veled, emellett ennyi idő alatt te is kiismerhetted annyira, hogy tudd, mit akar.
És ha eddig csajozott össze-vissza? Akkor mi van?
Nem vagyok rá büszke, de eddig az összes barátomat megcsaltam, kivéve a jelenlegi páromat,akit a világon mindenkinél jobban szeretek és eszembe sem jutna, hogy bárki mással legyek rajta kívül.
Szóval a régi dolgokat felejtsd el, mindenkinek benő egyszer a feje lágya, lehet, hogy neki pont most.
Ha úgy érzed itt az ideje és szereted őt, akkor ne törd butaságokon a fejed, tedd meg!
Egyébként ha tényleg csak a szex miatt van veled(amit nagyon nem hiszek) legalább nem örlődsz tovább és kiderül.
Különben meg a helyedben én biztos neki mondanám el az aggályaimat, hiszen egy párkapcsolatban szerintem fontos, hogy a másik fél tudja az ehhez hasonló dolgokat, emellett láthatod közben a reakcióit, abból sok minden kiderül.
L/24
Ennyiből nem lehet megmondani.
El tudom képzelni hogy hátbatámadós g ecik a haverjai akik el akarják szúrni a kapcslatotokat valami személyes okból.
nekem az is fura, hogy ha valóbban ennyire tartják, akkor miért barátkoznak vele.
nem tudom mennyire mély a kapcsolatotok, van akinél az egy év csak közös fagyizás és van akiknél már minden porcikáját ismerik a másiknak.
Ha viszont szerelemből szeretnéd elveszíteni, akkor keress valaki olyat akiben nem kételkedsz és őszintén megbízol.
Azért sem ítéllek el, ha úgy vagy vele hogy nemérdekel ha otthagy lefekszel vele. A te életed, nem valamiféle kincs vagy amiért hazárdírozni lehet hanem felnőtt ember felelős döntésekkel. Ha neked így is okés, lehet fergeteges élmény az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!