Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek így vele?
Figyelt kérdés
Már egy éve vagyunk együtt,és én még szűz vagyok.Holnap lenne egy sátrazás ami szerintem szép hely lenne ez első alkalomra.Nagyon szeretem őt,de mielőtt összejöttünk volna,előtte mindenfélét hallottam hogy ő csak a szexre megy stb.Persze megbízom benne meg elhiszem hogy szeret,de azok a dolgok amiket tett meg amiket mondtak azok nem hagynak nyugodni.Tényleg szeretem,de nagyon félek ha lefekszem vele akkor utána otthagy.Ti mit csinálnátok?2011. máj. 2. 20:27
11/35 A kérdező kommentje:
De bízom,de nagyon sok csajt átvert már,ismerem is őket személyesen.Náluk is úgy volt hogy fél évig így szeretlek úgy szeretlek megkapott mindent,ruhákat vett a csajnak,és miután lefeküdt a lány vele utána közölte a barátom hogy ennyi volt.
2011. máj. 2. 20:52
12/35 anonim válasza:
20:46 1 év alatt megismerni? Lol.
16 éves volt az első barátnőm mikor jártam és a szülei sokmindent nem tudtak róla, egy szülő ennyire bizott meg a gyerekében. 1 évvel jösz?? Egy pasi aki úgy átverheti mint a huzat:) Megbízni lehet, de nem biztos hogy úgy van ahogy hiszi:)
14/35 anonim válasza:
Akkor ne engedj neki! Át tudom érezni a helyzetedet, nem rossz szándékkal mondom, csak féltésből, hogy ne tedd!:(
15/35 A kérdező kommentje:
de akkor most mit csináljak?Húzzam még kicsit hogy meddig képes várni?Mert otthagyni nem akarom,mer' mi van akkor ha engem tényleg szeret?
2011. máj. 2. 21:08
16/35 anonim válasza:
Próbáld meg azt,hogy kezdjétek el majd tegyél úgy mintha valami baj lenne és mondd,hogy mégsem emgy még neked korai és ha nem hagy ott akkor szerintem utána lefeküdhetsz vele:):)
17/35 A kérdező kommentje:
mondjak azt hogy megjött?Csak nem fog erősködni.
2011. máj. 2. 21:15
18/35 anonim válasza:
Ne az időt húzd, hanem még ne menj bele. Az IDŐ neki játszik! Húzhatod 3 évig is akkor is mellette csajozhat:) Szépen bevárja míg adod magad. Megmondták neked akkor miért te akarsz lenni a megváltó? Pont nálad fog megállni, hahaha:D Ha úgy érzed neked ő kell akkor tanulj és tapasztalni fogsz egy csodát és szídni a pasikat:)
19/35 anonim válasza:
Jaj ez a megjött, meg hogy beetetni.....Nem amatőr, nem igaz? Nem tudod ezzel kijátszani:) és egyáltalán ezekből mióta lehet kideríteni?:/ Butaság sajnos:( ha ilyen egyszerű lenne.....
20/35 A kérdező kommentje:
Nem szoktott csajozni.Legalábbis a hátam mögött biztos nem.Mindenhova együtt megyünk,együtt bulizni,együtt például sátrazni.A haverjaival nagyon jóba vagyok,ők mondták el ezeket a dolgokat nekem.Szóval ha csajozna biztos elmondanák nekem..legalábbis remélem.
2011. máj. 2. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!