Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a feleségem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chipp kérdése:

Megcsalt a feleségem. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a párommal és 3 éve házasok vagyunk. Van egy 2,5 éves kislányunk. A feleségemen láttam, hogy valami nem stimmel vele ezért rákérdeztem, hogy mi bántja. Elmondta, hogy nem érzi jól magát keveset vagyunk együtt és hogy van más akivel jól érzi magát. Én teljesen lefagytam nem tudtam mit mondani neki. Kérdeztem tőle, hogy fel akarja adni a házasságunk? Azt mondta nem tudja mit akar. Kérdeztem tőle, hogy megcsalt? Azt monda felháborodottan, hogy nem. Azután eltelt 2 hét és én igyekeztem változtatni, és sokat voltam velük. Minden rendeződni látszott. Egyszer csak bejelentette, hogy elköltözik és viszi a lányunkat is magával. Kiderült, hogy van valakije és, hogy vele akar lenni. Azt mondta, túl keveset vagyok vele. Valóban sokat dolgozok, de általában otthon, és az is igaz, hogy ha nagyon feszült voltam, akkor inkább elvonultam hogy levezessem a feszültséget, de pont azért, hogy ne bántsam őt. Igyekeztem, biztosítani nekik a megélhetést, Újítgattam a házunkat saját kezűleg, mert nem tudtam másképp megoldani. Plusz munkát vállaltam, hogy többet tudjak adni a lányomnak, mit amit én kaptam. Megtettem értük mindent, de én is csak emberből vagyok és én is elfáradtam néha. Sokszor napi 4-5 órát aludtam, csakhogy jobb legyen. Nem iszok, nem játékgépezek, a családomnak élek, minden pénzt hazavittem és rájuk költöttem, amit kerestem. Nem csaltam meg, se őt se mást ezelőtt, pedig sokszor éreztem úgy hogy jó lenne egy kis változatosság, és a hormonok elvették párszor az eszemet. De, mindig feltettem a kérdést magamnak, hogy megéri? A Családomnál nincs fontosabb gondoltam és mindig visszakoztam. Én szeretem a feleségem és a kislányom, nem tudom elképzelni nélkülük az életemet. Én Apa nélkül nőttem fel s tudom mennyire rossz volt. Nem akarom, hogy a lányom is apa nélkül nőjön fel. Tudom elvileg nem lesz apa nélkül, de az már messze nem lesz ugyanaz. Ráadásul, ha lesz új pótapuka még jobban háttérbe szorulok. Ráadásként van sok hitelünk is, amit egyedül csak 2 állással tudok kifizetni, ha kapok egyáltalán másikat. Ő albérletet keres, mert nem tud hova menni egyenlőre. Kérdeztem, hogy annyira rossz velem? De azt mondta, hogy nem. Hogyan fogom támogatni őket, hogy ha elköltözik, ha még magamat sem tudom fenntartani? Szerintem egy rózsaszín köd van a szeme előtt az új kapcsolata végett és ezért nem látja, hogy ha szólt volna ezekről a dolgokról, előbb akkor mindent megtettem volna azért, hogy ne keljen máshoz mennie a boldogságért. Nem veszekszem vele próbálok kedves lenni vele, a kedvére tenni, hagyni pihenni ha fáradt, levenni bizonyos terheket a válláról. Együtt alszunk, átölelem, megsimogatom és nem áll ellen. De mégis menni akar, pedig ez a dolog benne sem hűlt ki teljesen. Nagyon magam alatt vagyok, nem tudok a munkámra sem koncentrálni, teljesen elvesztem és céltalan lettem.

UI. Azért ha kívülről szemlélem a dolgot, akkor fura, hogy engem szarvaztak fel és mégis én puncsolok. De egyszerűen erre érzek késztetést, minthogy utálkozzak. Bezzeg ha én léptem volna félre másnap már az ajtóba lenne a holmim.

2011. ápr. 8. 00:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
21%

Persze, h ingerült lesz, mivel ég a pofájáról a bőr.

De nem érdemes fokozni a helyzetet, mert ezzel csak te ba*szol rá, úgy is mindenért te leszel a hibás, a nőknek nincs gerincük.

De persze mivel te egy csicska vagy és nem több, még te érzed magad szarul.

Így, hogy elolvastam a nagy történeted, nem is csodálom, h otthagyott a feleséged, te nem vagy férfi, tetszik vagy sem.

Arra alkalmas vagy, h két munkahelyen dolgozz, és kifizesd a számlát, többre nem.

Ezzel most nem a feleséged védem, mondjuk úgy, h zsák a foltját.

2011. ápr. 9. 00:45
 32/38 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy csicska vagyok, de anyámat verte apám én még véletlenül sem akarok olyan lenni mint Ő.

Szerintem két erős egyéniség nem fér meg egymás mellet, vagyis, ha mindkét fél kemény akkor abból sok jó nem sül ki. De az sem jó, ha az egyik kemény a másik, meg csicska. Az az igazi ha mindkét fél "csicska" vagyis mindketten hajlanak afelé, hogy ha kell megváltoznak valamennyire és idomulnak, képlékenyek.

De kezdem érteni azokat a hozzászólókat is, akik azt mondják, hogy nem kell agyon kényeztetni a nőt.

2011. ápr. 9. 01:23
 33/38 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én pl. szeretem ha kényeztetnek :)
2011. ápr. 9. 01:49
 34/38 anonim ***** válasza:

Bizony sajnos egy élet nem elég arra,hogy teljesen kiismerjük a másiknak minden oldalát.

Minden jót kívánok,és tudd,hogy mindenre van megoldás.Nem biztos,hogy mellette van a helyed!

2011. máj. 19. 13:50
 35/38 anonim ***** válasza:

Kérdező! Mi a helyzet, mi történt?

Valaszolj kerlek!

2012. nov. 8. 18:12
 36/38 jojojjo ***** válasza:
én személyszerint nemtulzok ha azt mondanám hogy kitaposnám a csajból a szart is. milyen ember az. ja és amikor odakajabálta hogy nem akkor már tuti hogy volt valami. majd rájön hogy tévedett, kitolt magával de én nem követném el azt a hibát hogyha megpróbálna visszajönni is, visszafogadnám. biztos hogy nem. ha a családodnak éltél nem tudta értékelni ezek szerint. akkor érezze magát mással jol. de ez ganajság amit csinált.
2013. ápr. 15. 00:26
 37/38 anonim válasza:
nezd a hazassagunk elejen csalt a nejem,megbocsatottam egyutt vagyunk, azota van ket gyerek orulok hogy nem hagytam ott.Szerintem ha tenyleg szereted es van ra mod fogadd vissza,az az probald lebeszelni hogy menjen.Ajanld fel neki hogy "elmehet idonkent sexelni azzal a masikkal ha ugy erzi szuksegesnek,de kerd hogy utana jojjon vissza"mert szerinted eggyutt kellene maradnotok hisz te meg igy is imadod.Ha meg szeret teged, ha el is megy egy parszor nem koltozik el vegleg,s elobb utobb ra jon hogy ha veled marad boldogabb lessz
2013. okt. 18. 17:24
 38/38 anonim ***** válasza:

:)

szarvas neked elment az eszed.

a kérdés 2és fél éves,azóta már rég kinyírta a kérdező a ro-hadék nejét és most ül a dutyiban.

és nem létezik olyan ember a földön,aki benyelné azt,hogy elmegy a neje kúrni,aztán meg hazamegy hozzá és együtt alszanak boldogan.

legfeljebb a perverzek élvezik az ilyet,normális ember nem visel el ilyet.

2013. okt. 19. 01:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!