Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a feleségem. Mit kéne tennem?
6 éve vagyunk együtt a párommal és 3 éve házasok vagyunk. Van egy 2,5 éves kislányunk. A feleségemen láttam, hogy valami nem stimmel vele ezért rákérdeztem, hogy mi bántja. Elmondta, hogy nem érzi jól magát keveset vagyunk együtt és hogy van más akivel jól érzi magát. Én teljesen lefagytam nem tudtam mit mondani neki. Kérdeztem tőle, hogy fel akarja adni a házasságunk? Azt mondta nem tudja mit akar. Kérdeztem tőle, hogy megcsalt? Azt monda felháborodottan, hogy nem. Azután eltelt 2 hét és én igyekeztem változtatni, és sokat voltam velük. Minden rendeződni látszott. Egyszer csak bejelentette, hogy elköltözik és viszi a lányunkat is magával. Kiderült, hogy van valakije és, hogy vele akar lenni. Azt mondta, túl keveset vagyok vele. Valóban sokat dolgozok, de általában otthon, és az is igaz, hogy ha nagyon feszült voltam, akkor inkább elvonultam hogy levezessem a feszültséget, de pont azért, hogy ne bántsam őt. Igyekeztem, biztosítani nekik a megélhetést, Újítgattam a házunkat saját kezűleg, mert nem tudtam másképp megoldani. Plusz munkát vállaltam, hogy többet tudjak adni a lányomnak, mit amit én kaptam. Megtettem értük mindent, de én is csak emberből vagyok és én is elfáradtam néha. Sokszor napi 4-5 órát aludtam, csakhogy jobb legyen. Nem iszok, nem játékgépezek, a családomnak élek, minden pénzt hazavittem és rájuk költöttem, amit kerestem. Nem csaltam meg, se őt se mást ezelőtt, pedig sokszor éreztem úgy hogy jó lenne egy kis változatosság, és a hormonok elvették párszor az eszemet. De, mindig feltettem a kérdést magamnak, hogy megéri? A Családomnál nincs fontosabb gondoltam és mindig visszakoztam. Én szeretem a feleségem és a kislányom, nem tudom elképzelni nélkülük az életemet. Én Apa nélkül nőttem fel s tudom mennyire rossz volt. Nem akarom, hogy a lányom is apa nélkül nőjön fel. Tudom elvileg nem lesz apa nélkül, de az már messze nem lesz ugyanaz. Ráadásul, ha lesz új pótapuka még jobban háttérbe szorulok. Ráadásként van sok hitelünk is, amit egyedül csak 2 állással tudok kifizetni, ha kapok egyáltalán másikat. Ő albérletet keres, mert nem tud hova menni egyenlőre. Kérdeztem, hogy annyira rossz velem? De azt mondta, hogy nem. Hogyan fogom támogatni őket, hogy ha elköltözik, ha még magamat sem tudom fenntartani? Szerintem egy rózsaszín köd van a szeme előtt az új kapcsolata végett és ezért nem látja, hogy ha szólt volna ezekről a dolgokról, előbb akkor mindent megtettem volna azért, hogy ne keljen máshoz mennie a boldogságért. Nem veszekszem vele próbálok kedves lenni vele, a kedvére tenni, hagyni pihenni ha fáradt, levenni bizonyos terheket a válláról. Együtt alszunk, átölelem, megsimogatom és nem áll ellen. De mégis menni akar, pedig ez a dolog benne sem hűlt ki teljesen. Nagyon magam alatt vagyok, nem tudok a munkámra sem koncentrálni, teljesen elvesztem és céltalan lettem.
UI. Azért ha kívülről szemlélem a dolgot, akkor fura, hogy engem szarvaztak fel és mégis én puncsolok. De egyszerűen erre érzek késztetést, minthogy utálkozzak. Bezzeg ha én léptem volna félre másnap már az ajtóba lenne a holmim.
Nincs türelmem végig olvasni de a kérdés alapján:Megcsalt a feleségem. Mit kéne tennem?
Jól össze vissza verni mindkettőt, aztán keresni egy másik feleséget!
Áh!Ha megveri őket,amilyen patkánynak tűnik a nő,még feljelentené,meg letiltaná a gyerekről.
1000 évvel ezelőtt én is levágtam volna a fejét a bigének és karóra tűzném,de manapság ugyanolyan börtön jár az ilyenért,mintha egy rendes embert csinálna ki.
Nincs mit tenned, ha menni akar menjen. Ez nem is lenne dráma - sőt, talán idővel áldani is fogod ezt a döntését - ha nem lenne ott a pici, de szerencsére elvenni nem tudja tőled, igy ha nem is annyit mint eddig, de együtt leszel vele.
Mondjuk arra csókára is kiváncsi lennék aki 3 félként ebbe ilyen stabilan belemegy, bevállalja a picit is, biztos van ott pár csontváz a szekrényében, majd szembesül vele a feleséged és lesznek ebböl további 'komoly' kapcsolatok.
Ebböl csak harag lesz, ha együtt maradtok, ráadásul ezt az időszakot végihazudta neked, ne akard hogy ez folytatodjon vagy mással újrakezdödjön, engedd el a saját és a gyermeked érdekében.
Egy dologban viszont legyél következetes, ez nem más mint a pénz. Sok férj ilyenkor még egy utolsó jót tesz nagy mellénnyel, pl. otthagyják a lakást és mennek albérletbe vagy túl nagyvonalúan mondanak le a javaikról. Ezt ne tedd, csak annyit adj amennyi jár.
Na nem azért hogy gonoszkodj, hanem azért hogy neked legyen, ha van akkor tudod a gyermekre forditani, a volt feleségre majd költ az új férje.
Ne feledd el, hogy bevállaltatok egy lakáshitelt, a tervnek része volt két fizetés is, most te ott fogsz állni egy fizetéssel, ráadásul vonják majd a gyermektartást. Szóval ne nagyvonaluskodj, nem lesz olyan könnyü talpon maradni.
Azt javaslom, hogy nézz körül a 'halpiacon', irásod alapján nem lehetsz egy idióta, van lakásod, normális munkád és hozzáállásod, minden bizonnyal nem lesz gond újra komoly kapcsolatba keveredned, feltehetőleg ő majd begyógyítja a sebeid. Remélhetőleg az új választás jobban sikerül majd, újra két fizetés lesz a házban, igy a lakás is megmarad.
Ezt az egy dolgot jol latod, h ha egy no felrelep meg le, akkor az a vilag legtermeszetesebb dolga, el kell fogadni,hiszen o csak a boldogsagot keresi, meg el volt hanyagolva.
Amit tehtsz egyebkent, h orizd meg a hidegvered, plusz jobb, ha szeded a papirokat elo mindenrol, mert ki fog nyilni a csipaja es meg az alsogagyatad is kovetelni fogja a retek.
Egyebkent meg jah, eleg meleg pite, h valaki bevallalja a nod gyerekkel egyutt, tuti buko lesz es majd jon rinyalni.
Szal a lenyeg, h kosd fel a gatyad!
Ha jól sejtem szeretnéd megmenteni a kapcsolatot.
Az, hogy nem érzi magát jól veled mit takar? Szex vagy valami egyéb rossz szokásod van? Bár ezt a kérdést inkább úgy kéne feltenni, hogy azonkívül, hogy a szex nem jó, van-e más...
A szexszel az a baj, hogy szinte vert helyzetből indulsz, amikor a másik pasival hasonlít össze ... amazzal ott az újdonság varázsa és nagyon fontos, hogy ha valaki félrekefélni megy akkor bizony szépen felöltözik, sminkel, ráhangolódik, stb.stb. míg az otthoni rutinban nem lehet mindig olyan szinten akcióra készen állni. Az összehasonlítást bukod. Ettől függetlenül elgondolkodhatnál, hogy mi nem volt jó, mennyiség, minőség, figyelem, perverz játékok, stb ...
Azt mondod nem rossz a kapcsolat, együtt alszotok, stb. Megpróbálhatnád felajánlani, hogy passzoljátok le a gyereket valakinek egy hétvégére és menjetek el kettesben, ahol csak egymásra figyeltek, se munka, se gyerek és persze sok szex, amire rákészülhetnél te is (fantázia, esetleg potencia tuning ... aztán utána mondhatod, hogy most tessék hasonlítani.)
Ami még nem igazán világos az az albérlet! mi a francnak akar egyedül a másik pasi nélkül albérletbe menni? kész csőd, ráadásul logikátlan, vagy azt mutatja, hogy nem a másikhoz akar menni, hanem tőled menekülni.
Mondták már mások is, hogy figyelj a pénzre, ezt én is javasolnám, úgy, hogy mivel ő akar menni te maradj és tartsd meg az otthon melegét, mintha mi sem történt volna, ha elköltözik hamar rá fog jönni, hogy nem egyszerű, lehet visszamegy...
Nő ügyben én azt mondanám, hogy ha visszavárod akkor ne látványosan keress másik nőt :)
Köszönöm a válaszokat.
Az anyagiakra reagálva, csak annyit, hogy ha nem adom meg a feleségemnek a pénzt, ami ugye még nem is létezik mert ahhoz 2 meló kéne, akkor a kislányomnak is rossz lesz, ami meg nekem lesz rossz.
Megcsalni nem akarom, mert azt eddig is megtehettem volna, ha akartam volna, azzal nem segítek rajtunk szerintem, bár a hozzászólásokból és máshol olvasottak alapján én még jól reagáltam. Szerintem nem is gondol bele, hogy sok helyen ezért lekevertek volna neki pár fülest, vagy egyszerűen kidobták volna az utcára.
Az a vicces, hogy én foglalkoztam vele amikor tudtam. Elvittem erre arra. Megleptem néha vacsorával, mivel én szeretek főzni és állítólag finom is. Ha a gyerek felkelt éjszaka nem nyafogtam, hanem tettem a dolgom. De ugye mikor jött a gyerek, neki vele kellett lennie nekem meg melóznom kellett, hogy egyáltalán megéljünk. Ezért nem értem azt a hozzászólást, hogy többet ért volna egy ölelés mint 100 E Ft. Ha Ölelést kapott volna akkor meg kikapcsolták volna a villanyt meg a TV-t meg az internetet. Akkor meg az lett volna a baj, attól lett volna ideges.
A sex biztos nem volt olyan tüzes, mint az elején. Bár szerintem 2 hónap után voltak a legjobb parik, mikor már tudtuk, hogy mi a jó a másiknak. De én mindig próbálkoztam, sokszor hiába. Fáradt vagyok stb. válaszokat kaptam, pedig volt ott minden, masszázs, gyertyafényes vacsi, séta, simogatás stb.
Egyenlőre nem tudok józanul gondolkodni, mivel nagyon erősek az érzelmek. A meló is csak tingli-tangli megy.
Mindenesetre az jól esett, hogy volt aki azt mondta, hogy örülne egy ilyen pasinak.
Várom továbbra a is a véleményeket, és beszéljünk a témáról, mert ahogy elnézem az én korosztályom (34 év) nem a leg család barátabb, lehet én is azért vagyok kivétel, mert apa nélkül nőttem fel és 2 unokahúgom és unokaöcsém is nálunk laktak és nevelgettem őket, édesanyámmal együtt. Nekem ez természetes.
Segítő szándékkal írom, de nem lehet, hogy a feleségednek pont az tett be, hogy túlságosan kiszolgáltad?
A férjem is esett ilyen hibába, pedig jót akart. De amikor hazamész és egy férfi helyett - már elnézést - egy kutyát vagy szobainast találsz, abban nem sok kihívás van.
Persze a ló túlsó oldalára se kell átesni, amikor le van tojva a nő feje, de van egy arany középút.
A lényeg az, hogy a nőnek is kelljen tenni a férfiért - akár kedveskedéssel. Ha az öledbe teszik tálcán, akkor az már nem olyan értékes, mintha dolgozol érte.
Arra az egyre figyelj, hogy nehogy visszaengedd valaha is! Halatlan utolso rib@anc a feleseged. Nem hagynam a gyereket se, gyerekelhelyezesi pert inditanek.
Gondolom hogy nagyon faj, mert nyilvan szereted meg mindig, de ha o ennyire nem tisztel teged, es eljatszotta a bizalmadat, akkor ennek egyszer es mindenkorra vege.
Nem konnyu, mert a gyerek miatt meg se tudsz vele szakitani minden kapcsolatot, de neki persze meg kell adni amit csak tudsz. A no viszont egye csak meg amit fozott, remelem megtanulja egy eletre hogy megbecsuljon egy tisztesseges rendes embert, de akkor mar keso lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!