Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldás lenne az öngyilkosság?
Figyelt kérdés
Jó néhány éve nincs kapcsolatom. Szerintem már nem is igen lesz.2011. márc. 16. 16:10
41/46 anonim válasza:
Tudod az a gond, hogy egy depressziós, öngyilkos hajlamú, mélabús srác egy lány szemében sem túl ideális társ, függetlenül a belső, és külső adottságaidtól.
Először is tanuld meg magad jól érezni a bőrödben, a saját, egyedülálló életedben. Aztán lehet párt keresni.
42/46 A kérdező kommentje:
Az már megvan. Jól érzem magam :) Meg van 1 alakulóban lévő kapcsolat.
2011. márc. 19. 15:10
43/46 anonim válasza:
Küldtem neked privátot, bár a legutolsó válaszodat még akkor pont nem láttam, szóval akkor már nincs annyira rossz hangulatod, mint akkor volt. :D Na mind1, azért remélem elolvasod.. :)
19/N
44/46 A kérdező kommentje:
Elolvastam már.
2011. márc. 19. 15:52
45/46 poisonlady válasza:
Ha mindenhez így állsz hozzá, sosem lesz változás az életedben.
Vannak hullámhegyek és hullámvölgyek az ember életében, de tudni kell megbirkózni velük.
Légy egy kicsit optimistább, és meglátod, előbb-utóbb nem leszel egyedül, de azért tenned is kell.
46/46 A kérdező kommentje:
Na,persze :S
2011. márc. 21. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!