Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldás lenne az öngyilkosság?
Ezt a kérdést meg se hallotam!!!
A megoldás a kezedben vagy is benned van! Ha kiprobáltál egy modot csajozni és nem ment az nem azt jelenti hogy fel kell adni.
Tessék elmenni ide-oda a haverokkal és személyesen odalépni a lányok elé...
1000 féle moegoldás van. Kezd el a listát!!!
A javaslat nem rossz,csak néhány jelentékeny gond van vele:
1./ Nincsenek igazából haverjaim
2./ Nem járok sehova a suli és a lakhelyem között.
3./ Személyesen nem megy az ismerkedés.
Érdekes. Azt mondod, hogy "jó néhány éve nincs", ami azt jelenti, hogy valamikor volt. Te mázlista állat. Nos, én nálad idősebb vagyok, és még soha nem is volt abszolút semmi. Kinek a hibája? Az enyém, csak és kizárólag. És szaladok rögtön öngyilkolni? Szalad a fene. Ha eddig kibírtam nélküle, akkor ezután is ki fogom bírni, ha úgy alakul.
(Persze ha lenne valaki, akkor rögtön öngyilkos lennék én is, elvégre a csúcson kell abbahagyni... :P)
Azért nem tudsz barátnőt szerezni, mert alacsony az önértékelésed, és mert nem is teszel érte igazán.
Amit a legtöbb srác nem tud, vagy nem hisz el, az az, hogy a nők nem csak a leghelyesebb pasikhoz vonzódnak, hanem azokhoz, akik a leghatározottabbak, akiknek van önbizalma, érdekes és rabul ejtő a személyisége (ami azt illeti egy alacsony önértékelésű sráccal egy csúnya lány is max ha nincs ló jó a szamár is alapon lenne együtt). Meg ne haragudj, de nem hiszem hogy a te személyiséged túl pozitív és önbizalomtól duzzadó lenne, de EZEN VÁLTOZTATHATSZ!
Egyszerűen plántáld magadba azt a gondolatot, hogy nem vagy rosszabb mint mások, és ugyanúgy megérdemelsz egy barátnőt, aki tetszik neked, mint akárki más akire te mint a nők bálványára gondolsz. Ha nem vagy elégedett a kinézeteddel, gondolj arra, hogy ez nem is feltétel. Persze, vannak olyan lányok, akiknek nagyon fontos, de nem mindnek, egyszerűen a női agy másképp működik mint a férfi.
És a legfontosabb: menj ki az utcára, szórakozóhelyre, akármi, és szólíts meg lányokat! Sokan fognak elutasítani (ha nem nézel ki olyan jól, akkor még többen), de ettől csak egyre jobban megedződsz, egyre kevésbé fog rosszul esni egy visszautasítás.
Egyébként meg ezer és ezer tanácsot lehetne adni, hogy miképpen érdemes ismerkedni, de ezt itt nincs módom taglalni...
Lesd meg kezdésnek a www.forum.radaralatt.com oldalt, és tanulj, ha úgy döntöttél, hogy változtatsz az életeden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!