Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megoldás lenne az öngyilkosság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoldás lenne az öngyilkosság?

Figyelt kérdés
Jó néhány éve nincs kapcsolatom. Szerintem már nem is igen lesz.
2011. márc. 16. 16:10
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Nem megoldás.

Sz@r napjaimon Nekem is eszembe jutott, mert azt érzem, hogy nem lehet megfelelni senkinek sem, holott mint utóbb kiderült egy pofás totális önbizalomrombolás után már a sokadik lehetöséget hajtottam el magamtól. (Én barom)

Azt hittem igaz az, hogy gáz amiért nincsen 20 évesen temérdek lóvém, kocsim, házam és rábuzultam, hogy egzisztenciát teremtsek. Valameddig el is jutottam, csak kezdett hányingerem lenni az egésztöl.

Rádolgozott a gondolatra, hogy akkoriban tölem 5 méterre a szemem láttára egy hapsi a vonat alá ugrott....

Elhatároztam, hogy nem a buta elvárásoknak fogok élni, hanem igyekszem megtalálni önmagam és azzal fogalkozni amit szeretek. Nézzen mindenki hülyének, de feladtam, hogy ügyvéd leszek és ha bele döglök is, de szociális munkás leszek. Elkezdtem önkéntesként dolgozni, embereken segíteni és megtetszett, hogy nap mint nap valakinek ételt juttatok az asztalra, ruhát adok és még sorolhatnám.

Ez tulajdonképpen csak abból a szempontból lényeges, hogy egy példát hozzak fel arra amikor az ember kezdi megtalálni önmagát. Tutira nött az önbizalmam, bár ez kedv függö is és ma már olyan Nök néznek/bámulnak meg az utcán akikröl eddig csak álmodtam.

Úgyhogy vesd el ezt a buta gondolatot és vágj bele a dolgokba, ha nem tetszik valami akkor változtass.

22/F

2011. márc. 16. 19:58
 32/46 anonim ***** válasza:
és akkor mivan ha nincs kapcsolatod ? nekem sincs ! van viszont például hobbim , meg barátaim ! ennyi nem elég ? akkor hajrá .
2011. márc. 16. 21:08
 33/46 anonim ***** válasza:
Megoldásnak megoldás. De akkor elvágod magad a lehetőségtől, hogy boldog légy. A Párom elmondta nekem, hogy ő is sokat agyalt anno az öngyilkosságon. Akárhányszor jött a metró, mindig átvillant az agyán, hogy csak egy lépés és kész. De mindig úgy döntött, hogy csakazértis életben marad, és egyszer találni fog egy nőt, akivel boldog lesz. 5 éve rámtalált. Egy egyszerű flörtnek indult. Aztán újabb és újabb randikra hívott. Beleszerettem. 3 év járás után összeköltöztünk. 4 és fél év után megkérte a kezem. Mostanában kezdjük szervezni az esküvőnket. Te is meg fogod találni a társad, de ne könyveld el saját magad, hogy selejtes vagy, meg nem tudsz személyesen ismerkedni... Borzalmasan lehangoló és kiábrándító ez a kishitűség és pesszimizmus. 22/N
2011. márc. 16. 22:26
 34/46 A kérdező kommentje:
Én ilyen vagyok.
2011. márc. 17. 11:53
 35/46 A kérdező kommentje:
Próbáktaj változni,nem ment. Ennyi! Egy genetikai hulladék vagyok.
2011. márc. 17. 13:32
 36/46 anonim ***** válasza:

Persze hogy megoldás.

Többet nem lesz semmilyen gondod.

2011. márc. 19. 14:12
 37/46 toportyan5 válasza:
just do it!
2011. márc. 19. 14:17
 38/46 anonim ***** válasza:

az öngyilkosság semmire nem lenne megoldás, (lehet, hogy ezt a kérdést is csak azért tetted fel, hogy felfigyeljenek rád) És ezt ne vedd sértésnak, mert én is ezt csináltam. Teljes elkeseredettség, kilátástalanság... megértelek. De soha nem szabad feladni!

Csak próbára tesz az élet, hogy meddig bírod. És ha egyszer jön valaki, akivel szeretitek egymást (mert jönni fog, csak idő kérdése), akkor sokkal többre fogod értékelni, mintha csak úgy az öledbe hullana.

Próbálj meg bulikba, múzeumokba járni, vagy tömegközlekedést használni. Ismerkedj, és lesz, akinek tetszeni fogsz:)

Sok sikert

2011. márc. 19. 14:22
 39/46 anonim ***** válasza:
NIKE
2011. márc. 19. 14:23
 40/46 anonim ***** válasza:
Ha öngyilkos akarsz lenni akkor már mind1 nem? Ilyen alapon kimászhatnál az utcára és odamehetnél a csajokhoz elvégre az is mind1, hogy elküld vagy nem. A mai világban annyi mindenki van nálad sokkal szarabb helyzetben mégse öngyilkosságon gondolkodnak ezt a genetikai hulladék szöveget meg felejtsd el, ha régen volt valakid most is összejöhet csak akard csinálni ha pedig eldobnád az életed azért mert most perpill nincs senkid akkor vesztes típus vagy. Írtad, hogy neked nagyon mind1 csak csaj legyen akkor tűnjél kifelé az utcára vagy vhova és szólítsd le az első csajt aki szembejön. Lehet nem a legjobb példa de Alekosz se adja fel. :D
2011. márc. 19. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!