Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megoldás lenne az öngyilkosság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoldás lenne az öngyilkosság?

Figyelt kérdés
Jó néhány éve nincs kapcsolatom. Szerintem már nem is igen lesz.
2011. márc. 16. 16:10
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
Vedd fell az iszlám vallást, ök majd adnak neked bombát, és robbantsd fel magad vahahol ahol sok civil van. A túl világon kapsz vagy 2 tucat gyönyörű szűz lányt.
2011. márc. 16. 16:23
 12/46 A kérdező kommentje:
Élni,de egyedül :S
2011. márc. 16. 16:28
 13/46 anonim ***** válasza:
82%

robbantsd fel magad egy roma bálban,akkor már van értelme.

amúgy meg húzzál ki az utcára és az esélytelenek nyugalmával kezd el leszólítani a nőket.ha az első 100-ból senki nem áll veled szóba akkor meg a robbantást ajánlom.

2011. márc. 16. 16:29
 14/46 anonim ***** válasza:
67%

16 éves koromban a barátom öngyilkos lett. Mai napig nem tudni mi volt a konkrét oka, de el nem hiszem, hogy nem tudtak volna segíteni a szerettei. Remélem mondanom se kell, hogy kikészültem én is és a családja is.

Igen, nagyon fasza megoldás az öngyilkosság. Ne sajnáltasd magad. Ahelyett, hogy a gép előtt ülnél mennél ismerkedni. Járj szórakozóhelyekre, végső esetben társkeresőkre. Mindent lehet csak akarni kell.

2011. márc. 16. 16:30
 15/46 A kérdező kommentje:
Na,persze. Ez a mindent lehet,.... szöveg már kissé sablonos.
2011. márc. 16. 16:31
 16/46 Moszuke ***** válasza:
46%

szedj fel egy kövér disznót.. ha nem vagy válogatós...

ja hogy még is?....

2011. márc. 16. 16:36
 17/46 anonim ***** válasza:
82%

[link]

nesze ez kell neked a sírás ellen.ha meg nőt akarsz,akkor csináld azt mit írtam.

16 29 es.

2011. márc. 16. 16:37
 18/46 anonim ***** válasza:
46%
A 16:30-as vagyok. Igen képzel, így volt. Sajnállak téged, de aki nem is akar azzal nem lehet mit csinálni. Nem kéne minden tanácsra húzni a szádat, hanem összekapni magad, és nem azt várni, hogy becsönget hozzád egy lány. Hisztivel még senki sem fogott magának partnert.
2011. márc. 16. 16:40
 19/46 A kérdező kommentje:
Elolvastam. Az étel, a fedél miatt nincs okom panszra. A nőhiány miatt viszont van. Amúgy jobban szeretek a neten próbálkozni. Más kérdés,hogy eddig semmi. Majd elsz. vagy nem
2011. márc. 16. 16:40
 20/46 A kérdező kommentje:
De ha nem megy,mit csináljak? Ami nem megy,nem kell erőltetni. Nem való nekem senki,az a helyzet.
2011. márc. 16. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!