Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedhetek meg olyan "hülye" lánnyal, aki hajlandó lenne velem járni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 14:46
81/111 anonim válasza:
Hűűbazze.. ezen a pár oldalon úgy lefárasztottál ,h én biztos nem is akarnék veled megismerkedni..szinte semmi gond nem lenne ezzel amit leírtál magadról (ízlések és pofonok) de hallod ez az iszonyatos önsajnáltatás.. erről nagyon hamar szokjál le, borzasztó!!!!!!!!! Az különösképp felháborít ,h hülyének nevezed a nőket ,lányokat.. pénzéhesnek stb. ilyen hozzállással tudod mit fogsz találni? A markodat a kukid körül mást nem. Meg is érdemelnéd. Nálad agyilag több gond van mint bárhogyan máshogy ezt látatlanban bátran ki merem jelenteni.
82/111 A kérdező kommentje:
Nálam nincs semmi problémát. Mellesleg a hülyét átvitt értelemben értettem,csak nem tettem idézőjelbe. Ebből lett félreértés. Különben meg majd lesz valahogy.
2011. febr. 23. 11:34
84/111 A kérdező kommentje:
Majd igyekszem. Bár nem hiszem,hogy találok egy normális lányt. :S
2011. febr. 23. 11:42
85/111 anonim válasza:
Ameddig képtelen vagy normálisan gondolkozni, addig kár is kérdezned,a hiba benned van és nem ismered fel. Amennyiben ez nem változik, mi nem tudunk segíteni. Ahelyett, hogy ellenkeznél a tanácsokkal, meg kellene fogadnod őket, mert nem hülyeségek és nem a másik nemet szidni, hogy pénzéhes meg megcsal stb.
Szóval bocs, de ha nem célod a párkapcsolat, akkor maradj ilyen.
86/111 A kérdező kommentje:
Igenis célom,csak normális lány már nincs. Tejesen elribancosodtak,már elnézést a kifejezésért.
2011. febr. 23. 11:47
87/111 anonim válasza:
Ásd el magad..nincs több hozzáfűznivalóm..
88/111 A kérdező kommentje:
Már miért kellene? Én így látom. Tudtommal vélemyénszabadság van,és véleményemet kulturált módon nyilvánítottam.
2011. febr. 23. 11:51
89/111 anonim válasza:
Ti belőletek meg kiveszett a férfiasság. Sajnáltatjátok magatokat, de képtelenek vagytok hozzászólni a lányhoz, sminkeltek és tapadós nadrágot hordotok, a gyerek iránti vágyatok lassan 40 évre tolódik..
Ez épp akkora általánosítás, mint a tiéd.
Nem kötelező a barátnő, ha nem akarod nem kell, de hagyd el ezeket a szánalmas kifogásokat, mert ez több, mint nevetséges.
90/111 anonim válasza:
Kérdező lehet hogy csak egy gép. Nekem nagyon úgy tűnik, mint egy megírt program, nem a válaszainkra reagál, csak a beprogramozott fa...ságot fújja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!