Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy ismerkedhetek meg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedhetek meg olyan "hülye" lánnyal, aki hajlandó lenne velem járni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 14:46
 71/111 Pj0tr ***** válasza:

Hát már ne haragudj ez szánalmas. Sajnáltatod itt magad, hogy milyen szerencsétlen vagy, pedig nem sajnálatra lenne szükséged, hanem egy jó nagy seggberúgásra. Vedd észre, hogy attól leszel looser, hogy ilyet sz@rokat nyomatsz itt a netre. Szedd össze magadat!

Az csak kifogás, hogy az összes lány a pénzre hajt. Az pl elvárható, hogy egy ember képes legyen magát eltartani, esetleg félre tenni egy kis pénzt (mellette néha valami - ha nem is drága - kikapcsolódás). Hiszen azért kell gondolni a jövőre is. Aki pár alap dolgot nem tud felmutatni annak nincs jövője és pont. Amúgy pedig abban a korban, iskola mellett nem elvárás, hogy legyen saját lakásod, kocsid stb. Aki ilyet elvárna az le van ejtve!

Szóval kapjad össze magad, hagyd ezt a szart és menj ki az emberek közé. Élj velük, ne csak járkálj köztük!

2011. febr. 23. 09:24
 72/111 A kérdező kommentje:
Éljek az emberekkel :S Könnyű azt mondani.
2011. febr. 23. 09:27
 73/111 anonim ***** válasza:
Az a nehez ebben az egeszben, hogy ha a kedves kerdezo sok elutasitast kapott, akkor nemcsoda, hogy a padlon van az onbizalma. Ha a tipikus buta, primitiv, divatmajom kategoria lenne, akkor magatol is visszajonne, de mivel a gondolkodobb tipus a kerdezo, egyr
2011. febr. 23. 09:34
 74/111 A kérdező kommentje:
Ha járnék valakivel,úgyis megcsalna. A nők már csak ilyenek. Ennek ellenére kéne valaki.
2011. febr. 23. 09:48
 75/111 anonim ***** válasza:

Nem azert, de ha sajat magad szerint se ersz semmit, akkor megis mibol gondolod hogy mas szemeben fogsz? Vennel arut olyan kofatol aki azzal kezdi hogy fiatalember hat nezze meg csupa rohadtalma, ami nem az meg eretlen, a savanyu is ez, hulye maga ha megveszi... aztan meg nyavalyogna hogy miert nem vesznek tole almat.

Ez a hozzaallas alapbol hulyeseg. Mondom ezt ugy, hogy komoly csalodason vagoyk tul. 25 eves koromig nem kellettem senkinek, kb ugy voltam mint te: keresgeltem neten. Egy sharedtalk nevu oldalon talaltam egy orosz lanyt (ez amolyan nemzetkozi chat, ha tudsz nyelveket ugye mindjart van kozos tema: a masik orszaga, kulturaja mit csinal... es persze nem kell urugy hogy miert irsz ra: nyelvgyakorlas.)

Na, voltam olyan naiv hulye hogy kiutaztam hozza par honap utan meglatogatni. Ossze is jottunk, jott a rozsaszin kod. Felev mulva elvettem en marha, utana szep gyorsan elhidegules, kozolte (persze a tartozkodasi engedely megszerzese utan) hogy mar nem szeret, veget akar vetni neki. Magyarazat nulla. Probaltam mindent, eredmenytelenul, vegul valas.

Na es? Oke kifogtam egy jellemtelent, az meg nem jelenti azt hogy mindegyik az lenne. Edesanyaddal milyen a kapcsolatod? Altalaban ha valaki ennyire semmibenezi a noket az anya-fia problemara utal.

Szoval kedves posztolo en is nyavalyoghatnek hogy miert nem kellek senkinek, a valasz egyszeru, azert mert nem nezek ki jol, teljesen hulye vagyok a divathoz-kinezethez es sajnos nem talalok senkit aki ert hozza es elmagyarazna. Foglalkozom a karrierrel, epitem az eletet, nem mastol varom hogy megadjon mindent amig onsajnaltatva uldogelek... Az onallo elet mar megvan, fel ev es a vegleges allas is meglesz (a mostani nyarig van csak), auto van, lakas egyelore berelve, szoval szepen felepitem a sajat eletem aztan majd egyszer ha valaki be akar csatlakozni akkor be fog, ha nem akkor meg nem - nem utalom annyira magam hogy feljek egyedul :)

Ja, es nekem 25 eves koromig EGYALTALAN senki sem volt, na jo ovoda nagycsoportban ket honapig igen :D

Szemuveg ellen pedig nem csak kontaktlencse van. En anno lezeres szemmutetet csinaltam, egy evig kuporgattam ra az osztondijambol. Fogaimat megcsinaltattam stb stb. Azt hittem majd ez valtoztat valamin. Aztan megse. De mindegy is, valamit CSINALJ ne csak varj a semmibe.

2011. febr. 23. 10:46
 76/111 anonim ***** válasza:

Ha járnál valakivel (nem fogsz mostanában) és alkalmad nyílna rá (nem lesz), te is megcsalnád. Az alkalom hiánya nem egyezik meg az erkölccsel.

35/F

2011. febr. 23. 10:51
 77/111 A kérdező kommentje:
Amúgy neten is lehet ismerkedni. Az tucán csak nem fogok leállni ismerkedni. Nem tudnák mit mondani a szián kívül. :S
2011. febr. 23. 10:58
 78/111 A kérdező kommentje:
Én nem csalnám meg. Megbecsülném. Csaz ehhez egy hülyét kell találnom,aki járna velem,és szeret úgy,ahogy vagyok.
2011. febr. 23. 11:00
 79/111 anonim ***** válasza:

Vedd már észre haverom, hogy a hülyéknek is, sőt a ronda nőknek is a jópasi kell, nekik is Dzsásztin Csömbörlék poszter van a szobájukban, úgyhogy két megoldás van:

1. Te is jópasit faragsz magadból, vagy:

2. Lehúzod magad a WC-n.

35/F

2011. febr. 23. 11:11
 80/111 A kérdező kommentje:
Keresek így csajt,ahogy vagyok. Lesz,ami lesz. Neten szétnézek,biztos akad pár.
2011. febr. 23. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!