Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az korrekt dolog, hogy nem vagyok hajlandó csak barátkozni lánnyal?
"Miért nem akarsz lány barátot?"
Ha kezedben van egy felbontatlan üdítő, bizonyára előbb-utóbb te is meg akarnád inni...
""Miért nem akarsz lány barátot?"
Ha kezedben van egy felbontatlan üdítő, bizonyára előbb-utóbb te is meg akarnád inni..."
Ismered azt az emberi tulajdonságot, hogy önuralom? Ez egy teljesen normális emberi reakció, hogy aki nem akar veled kikezdeni, azzal te sem. De ha te nem vagy szomjas, akkor ne bontsd ki az üdítőt, pláne nem arra, hogy elpazarold azt, hogy egyáltalán ott van a kezedben, és a forró nyári napon hűt téged anélkül, hogy fel kellene bontani...
Idevág egy vicc:
Vendég: Pincér, hozzon nekem sört!
Pincér:Alkoholmentes jó lesz?
Vendég:Játék pénzzel fizethetek?
...
Ha hiszed, ha nem egy lány baráttól igzalmas dolgokat tudhat meg az ember.
Akár a másik nemről, akkor egy bizonyos másik nőszemélyről
Szóval nem csak szexre jók a nők.
Szerintem jól csinálod, mivel én is így csinálom. Persze az sem mindegy, hogy mit takar a barátkozás.
Nálam inkább úgy van, hogy haverkodom velük. És sok lány haverom van, szóval nem vagyok magányos, ahogy valaki írta. Viszont ha látom, hogy nem igazán vevő rám, akkor én se teszem oda magam.
Azt viszont lehet nem csinálom jól, ha valakinél komolyabban bepróbálkozom, és elutasít az halott számomra. Levegő, nem szólok hozzá, nem nézek rá. Lehet gyerekes, én ilyen vagyok. Utánpótlástól nem kell félnem, mindig bebizonyosodott, hogy jött az illetőnél egy jobb. Mindig, csak az időintervallum más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!